Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy ! Urojenia !

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę jak najbardziej serio. Otóż sprawa jest taka. Mam coś w stylu urojeń. Za dnia jest ok. Ale gdy tylko znajdę się w ciemnym pomieszczeniu np. jak idę spać to uruchamia mi się wyobraźnia (a mam wybujałą jak nwm co) to wystarczy że usłyszę leciutkie skrzypienie to już wyobrażam sobie nie wiadomo co, co za monstra. Dodatkowo zanim usnę to leżę z 1:30 godziny. Nie jestem jakimś nerdem czy coś. Od miecha kompa nie tykłem. Wiem to wszystko brzmi jak nie wiem co ale to niestety prawda. Dodatkowo wmawiam sobie że jestem nietykalny itp. Proszę o pomoc i wyrozumiałość.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Dodatkowo zanim usnę to leżę z 1:30 godziny.

miałem tak przez ponad miesiąc. po prostu czekałem aż mi to przejdzie i teraz normalnie jest.

a z urojeniami to już wyższy problem ja jak leże by zasnąć to o wszystkim myśle i nic do ookoła nie słysze

<>

Opublikowano

Próbowałem, fapałem, to silniejsze odemnie

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

A ty więcej tibii i metina. Naucz się czytać ze zrozumieniem

Opublikowano

Masz urojenia to idź do psychiatry a nie szukasz porad na forum o cheatach gdzie przeszło 90% użytkowników to nastolatkowie.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...