Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja systemu Windows

SosPomidorowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak mam płytę główną: GA-MA78GM-S2H mam windowsa 7 i chce przeinstalować na xp i tak mam płyty do instalacji: windows profesional, windows oryginał, windows BEZ SP2, Windows sp2 i na każdej jest kod do windowsa.Który polecacie dla najlepszej wydajności. Próbowałem instalować z bootowania płyty tam sie wszystko wczytuję i teraz: jak chce zainstalować na partycji C to pisze że procesory x86 coś to coś tam to mają coś tam i naciskam enter to mnie wywala to wyboru partycji: a po 2. Nwm jak przy tym bootowaniu razem z instalacją windowsa zrobić formata.Może mi ktoś to na spokojnie wytłumaczyć?

Opublikowano

zrobisz jak będziesz miał minimum  XP z SP3

tłumaczyć nic nie potrzeba no chyba że nie potrafisz czytać to co pisze na ekranie w czasie instalacji i wciskać odpowiednich klawiszy, czasem trzeba się wysilić by zrobić albo nauczyć się czytać ze zrozumieniem

pomoc do instalacji XP jest na stronie microsoftu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

zrobisz jak będziesz miał minimum  XP z SP3

tłumaczyć nic nie potrzeba no chyba że nie potrafisz czytać to co pisze na ekranie w czasie instalacji i wciskać odpowiednich klawiszy, czasem trzeba się wysilić by zrobić albo nauczyć się czytać ze zrozumieniem

pomoc do instalacji XP jest na stronie microsoftu

Kolejny debilny komentarz z twojej strony... to forum jest żeby pomagać a nie, żeby wytykać ludzi którzy nie umieją... Tak dla twojej wiadomości robiłem wszystko co było napisane na ekranie :) czekam na dalsze wypowiedzi kogo innego.

Opublikowano

no i co ci przyjdzie z tutorialu, to samo jest w nim co pisze w instalce, komentarze ci potrzebne bo czytać wszystkiego nie potrafisz samodzielnie ? podałem ci gdzie jest : na stronie microsoftu razem z opisami błędów i naprawą ich

zresztą napisałem ci wyraźnie masz złą wersję windows XP, nie potrafisz na niej zrobić to zrób na instalce w7 partycje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...