Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ekipy Serwer Minecraft

DrKubZio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

To ja DrKubZio chciałbym założyć serwer minecraft 20 slotowy ,który kiedyś miałem lecz za bardzo nie mam finansów chociaż na miesięczne opłacenie serwera kasa się znajdzie. Dobra przejdźmy do tematu tak jak w tytule szukam ekipy do serwera minecraft. Większość powiedziała by tu "Co on wymaga musi być tu jakiś haczyk". Nie tu nie ma żadnego haczyku co wymagam ? niewiele :

- Min 14 lat

- Skype (mój to: kuba.buba74)

- Dołożenie się do serwera 11,07 zł doładowanie serwera 4.50

Ja będę opłacał serwer przelewem a wy SMS ponieważ nie którzy nie będą wysyłali 11,07 zł w baku lub na poczcie chyba że komuś to sprawi wygodę to mu podam wszystko. Jak pisałem na początku będzie to serwer 20 slotowy ale z czasem i jeżeli finanse pozwolą będzie miał 30. Typ serwera FreeBuild, Survival i PVP. Możemy się dogadać z typem serwera. A i z tym dokładaniem do serwera to będziecie kody podawać mi na skype wiem że niektóre osoby nie będą mieli  kasy ,żeby wysłać tego "SMS" co miesiąc lecz na następny będzię musiał wysłać za 12,03 zł. Nie ze jestem chamski czy coś ale takie jest prawko ulicy XDD

Co do forum mam dużo kasy na xa*.pl które mógłbym wykorzystać na forum.

Pozdrawiam !

*Za wszelakie błędy przepraszam ale mam dysortografie ;(

Pomogłem ? Daj Lik'e lub + ;)

To nic nie kosztuje a ja będę miał satysfakcje z pracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...