Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Wbijac Na Te Serwer

kamil55444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1143568-zapowiedzaurionpl-easy/page-2   Sami Oszuści są Tu Oprócz True np Smok chciał Sponsora pisał do Mnie Pytałem sie czy za Polecenie Dobrego Dostane GM Powiedział Dobra i Tera Nie ma Miejsca  W Team i Dlatego Nie Polecam Zresztą Moim Zdaniem Serwer Pociągnie Max Miech Ponieważ ma w M1 za dużo Pierdol itp i Administracja nie Ogar Tyle Z Mojej Strony

Opublikowano

proste że nie wpuszczą kogoś kto nie ma pojęcia o owej posadzie na GM'a , i moim zdaniem nie oni oszukali tylko ty sie nabrałeś , a co do upadku po miechu po czym możesz tak stwierdzić jak serwer jeszcze nie wystartował? , lepiej więcej pierdół niż nic.

Opublikowano

Nie dziwię się czemu nie masz tego GM, popatrz dobrze na twoje zachowanie. Z drugiej strony serwer jest profesjonalny dlatego że nie biorą takich ludzi jak ty.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Nie Polecam Tak jak już Pisałem Serwer Padnie Jak Się Będzie Reklamować Anty Nie WBIJAC Sami Oszusci Przeważnie Administracja

Nie dziwię się czemu nie masz tego GM, popatrz dobrze na twoje zachowanie. Z drugiej strony serwer jest profesjonalny dlatego że nie biorą takich ludzi jak ty.

Zachowanie Jest Takie Jakie Oni mi Przedstawili Mogli nie mówić że GM dadzą

Opublikowano

Oburzony gimbus, który nie dostał GM'a na serwerze :C Nie dziwie się, że Ciebie nie chcieli . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Popraw ortografię to może ktoś Cię przyjmie.
Narazie widzę że z 5 razy w jednym zdaniu rozpoczynasz wielką literą + troszeczkę błędów. Popraw to i zacznij się ubiegać o posade.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...