Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak 1 ikony na pasku zadań w Windows 7

doktormen1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co tu duzo pisac -.- załącznik to i zobaczycie w czym problem  (gre przeinstalowywalem z 3 razy )

post-565069-0-27638200-1391791704_thumb.png

lz5mfZn.png

Opublikowano

nie wiem o co dokładnie chodzi nie możesz tego włączyć czy jak czy tylko nie możesz powiększyć jak tak to włącz  tryb pełno ekranowy i zobacz

837371446280124127260.png
Opublikowano

nie wiem o co dokładnie chodzi nie możesz tego włączyć czy jak czy tylko nie możesz powiększyć jak tak to włącz  tryb pełno ekranowy i zobacz

Wlaczyc moge chodzi o to ze niie ma ikony na pasku zadan nie wiem czemu ale to sie zaczelo kiedy odinstalowalem raz mass effecta wtedy byl na pasku normalny po odinstalowaniu zawsze jest taki znaczek pozniej juz tak zostalo mi usuwania z paska dodawania odinstalowywania nwm czemu -.-

lz5mfZn.png

Opublikowano

Przeczyść rejestr programem CCleaner.

post-565069-0-49276100-1391800659_thumb.png

lz5mfZn.png

Opublikowano

windows robi czasem  błędy jak się wrzuca albo instaluje ponownie skróty na pasek, wywal i podepnij dokładnie jak ci wyżej napisano

ściąg ten bat i uruchom z prawami administratora

http://www.sevenforums.com/attachments/tutorials/274775d1372780091-icon-cache-rebuild-rebuild_icon_cache.bat

opcjonalnie uruchom CMD i wklej tam po kolei linijki  :

ie4uinit.exe -ClearIconCache

taskkill /IM explorer.exe /F

DEL "%localappdata%\IconCache.db" /A

shutdown /r /f /t 00

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Próbowałeś odpiąć tą grę i jak uruchomisz grę to wtedy ją podpiąć?

Teraz tak i nic :/

-.-

windows robi czasem  błędy jak się wrzuca albo instaluje ponownie skróty na pasek, wywal i podepnij dokładnie jak ci wyżej napisano

ściąg ten bat i uruchom z prawami administratora

http://www.sevenforums.com/attachments/tutorials/274775d1372780091-icon-cache-rebuild-rebuild_icon_cache.bat

opcjonalnie uruchom CMD i wklej tam po kolei linijki  :

ie4uinit.exe -ClearIconCache

taskkill /IM explorer.exe /F

DEL "%localappdata%\IconCache.db" /A

shutdown /r /f /t 00

nie jestem pewny zeby wg to probowac xD jest szansa ze jezeli usune calkowiecie mass effecta wg poradnika jak wszystko usunac z rejestru  i zainstaluje to bedzie normalnie ?

post-565069-0-66961000-1391802039_thumb.jpg

lz5mfZn.png

Opublikowano

nie pytaj bez sensu tylko rób skoro uważasz że twój sposób jest lepszy a nie wyczyszczenie cache ikon windows jakie podałem 

czy Ci wyjdzie jak trzeba i będzie normalne  nie wiadomo, dowiesz się jak skończysz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie pytaj bez sensu tylko rób skoro uważasz że twój sposób jest lepszy a nie wyczyszczenie cache ikon windows jakie podałem 

czy Ci wyjdzie jak trzeba i będzie normalne  nie wiadomo, dowiesz się jak skończysz

jutro juz sprobuje usunac IconCache.db bo dzisiaj nie chce mi sie juz i dam znac ;

lz5mfZn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...