Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Year Beast - Walka

BongoDongo646

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Już go nie ma. Będzie inna bestia, a jak walczyć to się okaże. Z starą robiłeś albo mu pełno dmg i zbierałeś tam 3000tokenów lub w 1min nabijałeś mu 100k dmg i kończyliście. Dostawało się wtedy 250tokenów w 1min.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Legenda
Opublikowano

Pick:

1. Troll/Warlock/Templara/Chen/Drow

Robicie build na carry: 3 rapiery, phase butsy te za 3k+ oraz motyla. Supporty idą w rakiety deso 2lv, ac, mjolnir itd

5mln macie jak jesteście ogarnięci w 7min

Legenda
Opublikowano

Ktoś chcę spróbować ze mną tą bestię pomęczyć?

Ile masz ignotów? Jeżeli poniżej 1000 nie opłaca się nikomu.

@@rada

Nie grajcie gier poniżej 1000ignotów, ponieważ mało dostaniecie (maks 150) tokenów.

Opublikowano

Polecam taki skład:

Drow, Ursa na dmg, necro i warlock do healowania i oczywiście robią sporo hałasu ultami i albo riki do respawnowania drużyny lub lich który ma bardzo przydatne ulti( odbija się od korpusu i ogona)

Graj tylko z ogarniętymi osobami( przecież nie chcesz tracić złota!) . Najlepiej 1000 ingotów, możesz więcej jak chcesz inwestować w fajerwerki.

I jeszcze jedno o czym wielu nie wie!!!

Mianowicie, gdy bestia z szarży wjedzie w kogoś i zacznie nim miotac.. Napewno wiesz kiedy, wtedy wystarczą zwykle fajerwerki za 100 golda, trafić w niego a on zostawi zaatakowanego.

Polecam też te fajerwerki miny( spore dmg, zasięg na całą bestię) oraz te które zatrzymują go na 1 polu.

No i nauk** iac DMG.

Polecam się ;D

Legenda
Opublikowano

Polecam taki skład:

Drow, Ursa na dmg, necro i warlock do healowania i oczywiście robią sporo hałasu ultami i albo riki do respawnowania drużyny lub lich który ma bardzo przydatne ulti( odbija się od korpusu i ogona)

Graj tylko z ogarniętymi osobami( przecież nie chcesz tracić złota!) . Najlepiej 1000 ingotów, możesz więcej jak chcesz inwestować w fajerwerki.

I jeszcze jedno o czym wielu nie wie!!!

Mianowicie, gdy bestia z szarży wjedzie w kogoś i zacznie nim miotac.. Napewno wiesz kiedy, wtedy wystarczą zwykle fajerwerki za 100 golda, trafić w niego a on zostawi zaatakowanego.

Polecam też te fajerwerki miny( spore dmg, zasięg na całą bestię) oraz te które zatrzymują go na 1 polu.

No i nauk** iac DMG.

Polecam się ;D

Ursa nie zada dmg, ponieważ jego uderzenia nie stackują się na evencie.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze ogarniam, ale zadałem tej całej bestii 4,1 miliona dmg, i dostałem 405 tokenów, rank B, wytrwaliśmy do końca. Dałem wtedy 450 ingotów, i czy to faktycznie dostaje się tego więcej gdy dajemy 1000 ingotów ?

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze ogarniam, ale zadałem tej całej bestii 4,1 miliona dmg, i dostałem 405 tokenów, rank B, wytrwaliśmy do końca. Dałem wtedy 450 ingotów, i czy to faktycznie dostaje się tego więcej gdy dajemy 1000 ingotów ?

Tak, im więcej dasz, tym większa nagroda.

150 ingotów - 12% nagrody

450 - 27%

1000 - 40%

2500 - 100%

Z wiki

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...