Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś serwer PvP 1-15 i wyżej?

GamerShat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie może jakiś darmowy serwer pvp na którym aktywnie grają ludzie na 1-15 MPCforum oraz na wyższych MPCforum'ach typu 100lvl i poniżej? Oczywiście oprócz Shaiya Ice, Kings of Arena i League of Shaiya, bo je już znam..

4354874.png

Opublikowano

mozesz zobaczyc jeszcze shaiye Haven swojego czasu jak tam gralem jakies 5 -6 miesiecy temu to na 1-15 po 2 cale soje biegaly ;p tam jest 1-15 bez [+] nie mozna na 1-15 enchantowac i dzieki temu jest niezla zabawaaaa a kille jesli sie nie myle x2 czasami nawet x3 i x4:D

Opublikowano

Jakieś początkowe rzeczy są w Item Mallu?

I jak tam z expem, długo wbijać trzeba?

4354874.png

Opublikowano

poczatkowe rzeczy? ogolnikowe to pytaniee:p jest conti exp plecak ktory juz masz automatycznie i sie nie konczy  co z exp to nie wiem jak duzy jest ale dosyc szybko sie expi na 1-15 w eq mozesz wbic max lapis lvl 6 w rc dropisz eq na 1-15 (2) slotowe lapki 5 dropia na mapie pvp 1-15 np wiec latwo je zdobyc a 6 np w stigmie i item mailu masz tez np darmowe noski reset stat i umiejetnosci za darmo masz w ah ;p najlepiej sam sprawdz sobie co i jak masz link:p

http://www.shaiyahaven.com/

Wierz mi ze jesli jeszcze jest takie pvp kiedy ja gralem to warto grac na tym privie jak dla mnie to jest nr 1 a na wielu privach gralem:d

Opublikowano

Teraz na Haven duże zmiany np:max level 80(był 75) lapki Lv8,LL lv2 i 3 itp. To zabiło pvp na 1-15(czasem jakiś rajd ,ale nie jak wcześniej) -tam nie dropią te nowości,ale ogólnie serwer b.dobry.

Exp leci szybko lecz zdobyć dobre eq nie jest łatwo,ale all dropi w grze więc dla wytrwałych graczy na dłuższy czas polecam.Eq do levelowania dropi na mapkach m1,m2,pando i VR(light)na all mapkach pvp lecą literki ,które wymienia się na eq 79lv,Gm Linki itp,a na wszystkich mapach i lochach od m3 z all mobów dropią części max lapisów,broni i tarcz na lv 80(zbiera się części i wymienia).Jak zarobić?-literki (+/-) 200kk szt. ,rec runki 255szt ok 500-700kk no i drop tych części pow 1kkk szt.Poza tym co tydzień MM (Monster Madnes) i jeśli dojdziesz do gildii to GRB .Na MM dropi prawie wszystko,na GRB rec runki i HDP (HavenDonationPoints),które dropią też z altarów w D-water i bossów,za HDP kupić można Top sety na 1-15,20-30 i 80 lvl,set biżuterii i wiele innych.Na początek radzę dużo farmić i kupić jakieś względne eq na tablicy w AH lub od graczy.

Top gildia na AoL to (na dzień dzisiejszy) polska gildia "CoJaPaczeLegends". Ogólnie dużo polskich graczy.

Miłej gry!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...