Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam techników / Ogame (Ogem) Spolszczony

ZlySenHuskY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś po kilku próbach oraz walkach które odbyły się po między graczem Kemib Vs Marek na moim servie Ogem.cba.pl zauważyłem kilka błędów a mianowicie :

1.Statki mają trudności się zniszczyć

2.Nie powstaje księżyc

3.Na PZ znajduje się tylko metal

4.Rakiety międzyplanetarne nie chcą się wysłać do ataku

Z racji że poświęciłem dużo czasu aby postawić ten server i nie daje już z nim rady szukam wsparcia technicznego tzn ( Poprawić linijki kodów , wykryć nie wykryte błędy , itp. itd. )

Mogę zaoferować w zamian za pomoc na stałe rangę Moderatora jak i pomocnika Administratora. Mam co do tego większe plany i już jestem dogadany z graczem ( Nicku nie mogę podać.Lecz jest to osoba dorosła mająca swoją firmę oraz server i reklamy na internecie) Która zajmie się udostępnieniem serwera na użytek publiczny więc z pewnością taka praca u mnie przyniesie wam w końcu jakieś dochody finansowe. Każdy chętny proszony jest o kontakt zemną na Skype : lordmichi107 Lub na forum i PW. Dziękuję za odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...