Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexiliaMt2 - Nowy Start.

Wampa14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie !

Analizując wynik ostatniej ankiety dotyczącej tego czy Mexilia.pl Officialpowinna ruszyć od nowa doszliśmy doszliśmy do wniosku iż zdecydowana większość graczy jest tego właśnie zdania. Co za tym idzie? Zgodnie z obietnica dotrzymamy słowa! Ale jak to teraz zrobić aby było dobrze?

Z doświadczenia wiem iż rację bytu mają tylko i wyłącznie te serwery które w godzinę startu osiągną sporą liczbę graczy. Przy małej ilości graczy po starcie serwera - zazwyczaj padają. Więc jak to zrobić ?

1. Konkretna data i godzina startu - 14.02.2014r godz. 18:00

2. Reklama, reklama i jeszcze raz reklama ale do tego potrzebna będzie mi wasza pomoc - zapraszajcie znajomych, promujcie serwer na forach/stronach! 

3. Serwer off na 2 dni przed startem (czas dla administracji na spokojne ogarnięcie wszystkiego aby na start nie było nie miłych niespodzianek)

4. Event Walentynkowi na dobry początek 

Tak więc zwracam się z prośbą do wszystkich starych / obecnych graczy oraz tych którzy dopiero planują przygodę z Mexilią o pomoc w Reklamowaniu serwera! Razem możemy przywrócić Mexilii dawną świetność! 

Nie piszcie komentarzy typu "Usuwacie ? To nie gram" bo to tylko marnowanie mojego czasu na usuwanie takich bzdur.

Dziękuje z góry Wampa14

1623724_705526596144253_872162463_n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...