Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakaś fajna gra z multiplayerem

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, polecicie mi jakas fajna gre z multi? Nie chce BF4, mam GTA V, myslalem nad Far Cry 3, zalezy mi tez zeby ta gra miala fajnego singla.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

A dało by rade jakieś z polskimi napisami? RDP jest niestety po angielsku, znam angielski, ogarnąłbym fabułę, ale wole jednak polskie napisy. Dead Island to zwykłe nawalanie zombie, każda misja to to samo, strasznie monotonna i po jakims czasie nudna, samo zabijanie zombie mnie nie bawi.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Samochodowe tez wlasnie nie za bardzo ;/ wolałbym jakieś strzelanki, czy gry typu GTA V, Sleeping Dogs (grałem w obie)

Co myslicie o Far Cry 3? Oplaca sie kupic ta gre za ok. 60 zł? Na multiplayerze da sie pograc?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

FarCry 3 jest ciekawe. Ja ci osobiście polecam tą grę. Fabuła jest fajna, rozwijanie umiejętności postaci, rozgrywka starczy na parę godzin. Tak jest możliwość grania na MP. 60 zł to dobra cena za tą grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...