Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Freezy komputera

GuzikGaming

Pytanie

Opublikowano

Witam.Od pewnego czasu mam laggi tzn nie ze ciagle gry laguja , gra jest plynna i co mniejwiecej 30s jakis lagg ?
a jeszcze jedno zdaje mi sie ze moj komputer stracil na mocy no wiem ze niejest moze jakis nieziemski ale cos jest

Procesor : Intel Dual-Core 2.5Ghz E5200
Pamięć Ram : 3gb Goodram 1330Mhz
Karta Graficzna : ATI Radeon HD 4350
Zasilacz : 350W 
Karta Dzwiekowa : Creative Sound blaster 5 in 1 THX
(W komputerze nic nie bylo zmieniane oprócz karty dzwiekowej)

Rzary. Lag polega na tym ze przed chwila gralem w GTA IV i GTA SA jade autem mam 40 FPS (GTA IV) jade jak juz mowilem i nagle taki lag 3-7sek. i jade dalej 

h5BcWpn.jpg

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rzary. Lag polega na tym ze przed chwila gralem w GTA IV i GTA SA jade autem mam 40 FPS (GTA IV) jade jak juz mowilem i nagle taki lag 3-7sek. i jade dalej 

Hmmm. Może być tutaj wina temperatur w komputerze. Pobierz program HWMonitor i sprawdź temperatury i daj ss'a tutaj

Opublikowano

Rzary ale mam ci wyslac Temp podczas gry czy podczas spoczynku ?

Podczas grania daj tutaj w temacie. Ew możesz też obciążyć programem OCCT lub Prime 95 komputer i wtedy dać te temperatury, jednak lepiej daj podczas gry tak po ~30min.   

4zzt3n.png

Opublikowano

ooo oto wlasnie jest taki problem , ostatnio zainstalowałem nowe i jeszcze większe laggi niz mialem nawed niemoge wlaczyc CATALYST CONTROL CENTER

h5BcWpn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...