Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andros co zrobic?

TheDivX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część , zaczynam grę na Andros a oto pytanie :

-co zrobić z tym eq ( rib 38sr , 20 zaklęcia , 20 orków , kd+4||| srebna 9||| ebo 9 10miecze ||| Zelek 9||| Okragla +4NNO|||reszta eq to HP / mam 2 wisiory 10kryt :) i mam pytanie kim grać ? Polecacie kim można byłoby fajnie pograć :)?

-

Opublikowano

@UP większość eq (akcesoria) to 33lv + a nie mam nic na start i chodzi mi oto czy sprzedać wszystko co mam i kupić coś na mniejszy level i dana klasę czy zostawić to i męczyć się z expem?

Opublikowano

to teraz ci powiem tak ja bym wybral surke wp fajna do expa na metki bosy i tp na wiekszych lvl kosa w pvp.Riba bym selna ale za ile to nie wiem bo dawno nie gralem na pl wiec ceny mi sa obce i bys kupil jakiegos fajnego fsm dla niej do expa eq z hp co masz tez bym zostawil na poczatek bo wyexpienie postaci do 30+ to nic trudnego a tym bardziej jak jeszcze do tego dochodzi np.is

Opublikowano

Właśnie chyba wybiorę WP :) riba wymienię zelka za wyzywke też ebo zostawię resztę sprzedam ^^ i kupie eq z HP na mniejszy level to będzie dobra opcja dzięki wielkie za pomoc wujka lajka dam jak bd na kompie zamykam 3maj sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...