Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Besty

sarza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Mam pytanie takie otóż ;D chciałbym wiedzieć od jakiego lvl mogę iść na besty (na jak najmniejszym dam rade z jakim eq)

Opublikowano

Hmm, osobiście byłem na 15 lvlu...

Żelazna +8

Pajęcza włócznia +9 (Kupisz taniutko, ja trafiłem za 80k xD)

Srebrna +7

A reszta to badziewia na +5/6 ;p

To była postać do dropa...

Pamiętaj, poty się przydadzą, możesz na bestach siedzieć do 25 lvla, z zyskiem zerowym lub ogromnym, to zależy od szczęścia.

Osobiście polecam Loch xD Tam można nieźle zarobić

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

ja na 30lvl best kapitana w niecala minute kladlem :D eq: fms +9 tygra +9 zelak +7 peicio +7 buty 500hp kolczyki +6sily i naszyjnik szybkosc zaklecia :D kladziesz bez problemu :)

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

nie interesuje mnie na którym go położyłeś chodziło mi o taką odpowiedz jaką udzielił mi kaje11 ... no to jeszcze kaje może opiszesz mi mniej więcej staty jak mam rozłożyć na ten 15lvl z mniej więcej takim eq jak napisałeś ?

Opublikowano

A ja osobiście polecałbym archera na besty. Po 1 pkcie w ognistą, trującą i powtarzalny/deszcz, a reszta w deszcz/powtarzalny.

Opublikowano

@up

Noo wtedy masz większe szanse. Ja raz expiłem kolegę (miałem 37 lvl) (kolega miał 16) Patrzę a tu best :D a z niego FMS :D i tak dropilismy fmsy ;D

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Napisze tobie wszystko, co ja robiłem:

•  
  • Wit 1
  • Int 0
  • Str 1
  • Zr 0

•  
  • Żelazna +8
  • Pajęcza włócznia +9
  • Srebrna +7

Aura - Tyle ile zostanie z reszty ;d Czyli prawie Max tego co będzie miał.

Wir miecza - 1

Trzystronne cięcie - 1

Szarża - 1

Berserk - 0/1 - 1 się nie opłaca, bo dużo to nie da ;d

Pozdrawiam.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

to mam jeszcze pytanko a co :D np mam 30lvl w pt mam ziomka np.15lvl .. to też zwiększa szanse na dropnięcie fms ?

Opublikowano

Najlepszy drop osobiście miałem na 9lvl. Z eq+9 (skórzane; bojowa; długi z śmierci+3 i bonem 5% kryta; tradycyjny; żelazna z speeda+3) i 2x dropem z każdego besta miałem dropa. Oczywiście besty ubijałem w m2 (shinsoo, w pewnym miejscu best specjal i łucznik odradzają się co kilka minut, stoją blisko siebie). Woj Body, 6pkt w Aure, 1pkt w wir, 1pkt w szarze). 1 attack + sh i besta nie ma w kilka/kilkanaście sekund. CH1, CH2, CH3, CH4 i zawsze miałem broń na 30lvl (na ch mamy dwa besty, więc co 8 bestów jelon/fms). Codziennie wystawiałem pełny sklep w FMS'ach +0/+2. Jednak skończył mi się 2x drop i odkryłem nowy psób zarobku. 10x szybszy, 10x mniej męczący, 10x bardziej opłacalny! Niestety nie opiszę go tutaj, ale wczoraj zdobyłem tak 150kk a jutro/pojutrze będzie ~400kk!

Opublikowano

150kk?niemozliwe to jest. Niektore 80lvl tyle nie wyciagaja w 1 dzien aty 30 czy tam 40lvl 150kk w 1 dzien? Chyba ze kradniesz drop hackiem inaczej to niemozliwe na 30lvl!!!!

Opublikowano

Koleś najwyraźniej was robi w ch*** bo na 9lvlu ubic nie mozna nawet specjalisty a jest slabszy od kapitana

pozdro!

Opublikowano

dark mozliwe :D ja juz zarobilem takim sposobem ok. 100kk ;D nie wiem jaki ma na mysli nevermore ale moj dziala :D i nei spamic na pw i tak nie dam :D

co do dropi mi na 15 nie chcial fms dropnac poszedlem wojem 34 i odrazu ;p

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Mówię, jak jest. Dropiłem 9lvl'em na przeklętych. Wybrałem się na besty i.. Cały czas bronie na 30lvl :)

Dark's nawet nie wiesz, jaki mam lvl (a raczej lvle, mam kilka postaci 70+) :) Powiem jednak, że prawie trafiłeś z tym 80.

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...