Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złota paczka.

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grając sobię, właśnie przed chwilą dostałem to:
20s6qtc.jpg
Co z tym zrobić? Nie bawię się w skiny, wolałbym to sprzedać, ale chodzi tylko po 0.55euro. Czy którykolwiek z tych skinów jest wart więcej niż 0.55euro. Bo nie wiem czy otweirać, czy por psortu sprzedać. A i jeszcze jedno, do czego służy to:

Do czego służy kontrakt?sb0f9h.jpg

Opublikowano

Znam osobę, której wypadł nóż za 200 Euro (szansa na unikatowy, drogi przedmiot to CHYBA tak jak w TF2 unusual czyli 1%. Oczywiście wypadają przedmioty za 20 Euro lub 10, ale równie dobrze możesz trafić na taki za niecałe Euro). Do otwarcia  potrzebujesz jeszcze klucza za 1,74 Euro.

Opublikowano

Opłaca się otwierać. Zależy głównie od jakości przedmiotu. Najdroższe po 400 Euro. W każdym razie większość moich znajomcyh je otwiera i często dropią itemy po 10 Euro. Mi wypadł item za 8 Euro jak otwierałem.

Opublikowano

Ok, ale najpierw musze zarobic jeszcze 1.2 euro, zeby moc kupic klucz :D To bede musial dropic itemki w cs:go i tf2. A w tf2 itemy leca normalnie jak w cs'ie, po prostu za granie? I znacie jeszcze jakies gry, w których można też dropić takie itemki? Mam
America's army proving ground
Arma 2 i wszystkie dodatki
Burnout paradise the ultimate box
chivalry medieval warfare
cs go
garrys mod
just cause 2 i multi
left 4 dead 2
no more room in hell
Rotmg
Rochard
Sanctum
tf2
war of the roses
Zombie panic source

Czy orientuje się ktos, czy w którejś z tych gier coś dropi? Z góry dzięki :D

Opublikowano

Karty kolekcjonerskie pewnie w kilku dropią. Na pewno w L4D2 i csgo. Karty po 0.08 ojro można sprzedać. Sprawdź ekwipunek na steamie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

TF2 się nie opłaca, szansa na dobry drop bardzo niewielka, a w CS'ie przynajmniej skrzynki dropią. Mi co prawda ostatnio żadna nie wypadła, ale 2 Deagle po 0,5 EUro sprzedałem, a te "złote" skrzynki po 2 Euro jakieś 1,5 miesiąca temu chodziły : )

Opublikowano

Do czego służy kontrakt?

Zapełniasz cały kontrakt skinami jakiejśtam jakości i dostajesz inną broń z tej serii (nie wiem czy jasno wyjasniłem więc tu przykład) :

Wczoraj otwierałem 35skrzynek (Pierwszy raz kosa poleciała, a już otworzyłem tych case w sumie z 150 :D, karambit fade ft) ale reszte same śmieci leciały, więc te śmieci wrzuciłem do kontraktu i z kontraktu poleciało mi guardian, a z drugiego kontraktu awp redline. Tak więc jak masz te zbędne itemy to nie usuwaj, dawaj do kontraktu.

55555

Opublikowano

Tylko mi nie zależy na skinach itp, wolę posprzedawać i kupić jakąś inną grę z poromocji (Bo np. podczas swiatecznej wyprzedazy zabraklo mi 0.04 euro) 

Opublikowano

Tylko mi nie zależy na skinach itp, wolę posprzedawać i kupić jakąś inną grę z poromocji (Bo np. podczas swiatecznej wyprzedazy zabraklo mi 0.04 euro) 

Za niedługo będą kolejne paczki (serie). Tą sprzedaj, bo żeby otwierać to trochę byś musiał poczekać. A jak byś jedną tylko otworzył, to mogłoby być spore rozczarowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...