Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Przywracanie systemu

BerdEN

Pytanie

Opublikowano

Witam,mam pytanie odnośnie przywracania systemu do wczesniejszczego stanu.Ostatnio zwaliłem sobie gre instalujac mody i inne badziewia i od tej pory nie działa ona i mam same problemy przed tym bylo wszystko okej.Pytanie brzmi czy jak przywróce system do wczesniejszczego stanu to bedzie ta gra bez modów oryginalna? Dodam jeszcze ze ta gre usunołem i czy jak przywróce system do tego stanu ona bedzie czy jej nie bedzie? Oprócz tego komputer mi spowolniał i chciałbym cofnąc do tamtego stanu ale niewiem czy odinstalowane aplikacje ktore w tamtym czasie byly wróca?

Dziękuje za pomoc.

Mój system: Windows 8.1

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mod nie jest aplikacją, nigdy ! jest tylko plikami konfiguracji czy wyglądu  wczytywanymi prze aplikacje gry którą modyfikujesz

w modzie nigdy nie modyfikuje się kodu ( engine  ) producenta gry

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up: 

mody do gier to też są aplikacje (tyle tylko że nie uruchomienowe). A jako takie mają uprawnienia do tworzenia punktów przywracania systemu. Inaczej jest w Linuxie - tu czegoś takiego jak ujeb nie ma.

Opublikowano

starem tworzy przywracanie dla programów i bibliotek a nie dla plików, więc nie ma takiej nawet możliwości wy wrócić do stanu przed instalacją z windows restore

możesz spróbować ale niema gwarancji że cokolwiek przywróci, wszystko zależy od ustawień ile ma system magazynować danych  do przywracania , jeśli mało to nawet nie licz na 100% przywracanie poprzednich ustawień

mod nie jest aplikacją i raczej nie tworzy punktów przywracania bo nie wpływa na działanie systemu, do tego typu działań służy kopia zapasowa a tego jak widać nawet nie używasz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wątpie że mody do gier tworzyły punkty przywracania systemu. Szanse na to nikłe. Aplikacje nie powinny wrócić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...