Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwolanie od bana.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiedź od: Laocze Oceń odpowiedź 2014-02-06 19:18:18       Witaj xxxxx, 

W celu uzyskania dalszych wyjaśnień, proszę napisać, czy przed nałożeniem blokady na postać xxxx s54 

działy się rzeczy nietypowe, na przykład pojawiły się: 

- potwory, postacie, 

- Metiny, 

- inne zjawiska. 

Jeżeli nie znane są nazwy tych elementów gry, to proszę o opis: 

- co te elementy przypominały, 

- jakiego były koloru, 

- jaka była kolejność ich występowania. 

Im więcej szczegółów tym lepiej dla Ciebie i większa szansa na odblokowanie konta. Jednak wszystko musi być opisane szczegółowo. Wymówka odnośnie zawieszonego laptopa niestety nie przejdzie. 

Z poważaniem, 

Laocze 

Super Mistrz gry, serwer Wetar 

Dostałem taka wiadomosc od SGM. A moja wiadomosc brzmiala tak:

Powód odwołania: Łowiłem rybki w m1 ch2, w pewnym momencie zawiesil mi sie laptop , laptop jest praktycznie non stop wlaczony co mogloby byc tego przyczyna lub nie wyczyszczenie karty graficznej. Czesto zawiesza mi sie on. W tym czasie pojawil sie GM bodajze SOMYTR czy jakos tak. Napisal do mnie wiadomosc i ja do Niego normalnie odpisalem jak mi sie odwiesil laptop. Dostalem pytanie ile fajerwerkow puscil i w kogo sie zamienil a ja odpowiedzialem ze zawiesil mi sie laptop i widzialem non stop ten sam obraz i ze nie wiem. Po czym odpisal do mnie ";)" i wyszedl. Po kilkunastu minutach "Twoje konto zostalo zablokowane" . I tak w przypadku tych 3 kont, w czym 2 to sellery. 

Co mam odpisac zeby wygladalo to prawdziwie? Ps. widzialem tylko fajerwerki , ale nie wiem ile ich bylo puszczonch proszę o pomoc. 

Opublikowano

Ta wiadomosc na bialym zostala wpierw napisana, odpowiedz SGMa jest u gory. Widzialem tylko fajerwerki , zawiecha kompa i dopiero odpisalem GMowi. I nie wiem co odpisac by to wygladalo wiarygodnie.

Opublikowano

Witam,

Po zawieszeniu komputera widziałem jedynie kilka zlagowanych

fajerwerków(nie wiem ile ich było), potem dostałem zapytanie od GM'a 

ile fajerwerków widziałem i w kogo się zmienił jednak nie miałem możliwości

zobaczenia tego wszystkiego. GM dodał tylko minkę do prywatnej rozmowy po

czym zniknął i za kilka minut zostałem zbanowany.

Pozdrawiam.

Tak wiem, nie umiem pisać :P

Jak są tu nieścisłości jakieś to dopisz najwyżej.

Opublikowano

Bezsensu jest stawianie bota a potem płakanie że dostało się bana.

Po ilu mu odpowiedziałeś?

Jak sam nie będziesz potrafił się z tego wywinąć nie licz na to że Cie odbanują.

Ty najlepiej znasz sytuacje możesz zmyślić że widziałeś moba hmm.... zielonego ale nie wiesz dokładnie jakiego bo Ci laptop szwankuje ze względu na słabą karte graficzną a działał cały dzień.

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś w końcu dorosnąć i nauczyć się grać albo nie grać w ogóle.

Jest to jedyne sensowne wyjście z takich sytuacji.

0LsM05U.png

Opublikowano

Możesz do tego dodać, że puszczenie fajerwerków przez GMa doprawiło i Twój komputer zlagował się.

Możesz też napisać, że nie rozumiesz dostawania banów za słaby sprzęt.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...