Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec Koles o Nicku Skiba5 zaproponowal mi za tygre +9 fms +7 sr 27 odrazu sie zgodzilem handel ii

wystawia fmsa +7 sr 27 ja tygre daje akceptuj i pomyslnie handel II efekt NIE MA ANI TYGRY ANI FMSA !!! CO TO JEST???

Ten Kolo Do mnie Pisze z takimi ofertami np boga i nimfa +7 kd +4 za fmsa +9 ale to napewno by bylo tak jak z ta tygra prosze o pomoc hack bug czy co to jest? Matko co to ludzie nie wymysla

Opublikowano

Gdyby dostać w własne ręce takiego TH xP. Używaj tylko tobołu, sprzedając i pokazując :).

15308_23_06_09_3_28_22.png

Opublikowano

REVOLUTION ENGINE NIE MOŻE SŁUŻYĆ JAKO TRADE HACK PONIEWAŻ NIE ZMIENIA PACKETÓW WYSŁANYCH DO BAZY!!a ten gościu mógł po prostu znać jakiegoś tricka bo np. jest trik że można zmienić kase na 1 yang to może można też i z przedmiotami?

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

To już trzeba się w to wgłębić żeby takie tricki robić :D Jak dla mnie jakby była grupa dobrze zgranych informatyków (porzadnych) to taki TH to nic wielkiego. Tylko oni zazwyczaj się gier MMORPG nie tykają :P

Modna sygnatura.

• 1 rok później...
Opublikowano

@jabolek13 zgadzam sie z toba w 100% :P Ale jak mi wiadomo TH jest juz od bardzo dawna off,nikt juz nie korzysta z tego typu hackow...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...