Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gang/Mafia net4game.com

Seijuro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam. ! 

Napisałem osobny temat w tym dziale, ponieważ poszukuję większej ilości chętnych osób do gry na net4game - jest to serwer Role Play w SA-MP  w mafii lub gangu.

Miałbym w planie utworzyć jakiś projekt IC tylko do tego potrzeba graczy , aktywnych graczy. :)

Na początku obralibyśmy sobie gdzieś jakieś miejsce na tymczasowy hood i tam grali typowo jako Projekt IC.

Jeżeli znalazłaby się osoba z jakąś strefą czy też większą gotówką zakupilibyśmy jakiś lokal, zrobili w nim biznes typu Apteka czy Gastronomii i mamy kolejny miejsce do gry na naszym hoodzie. 

Oczywiście, ja z mojej strony mam jakieś marne grosze, mianowicie jakieś może 2500$  na jednej z moich postaci i przekazałbym je na cele Projektu poczym zagrał nową , czarną postacią bo mam na myśli czarny gang.

Proszę moderatorów o nie zamykanie tego tematu, ponieważ jest on troszeczkę obszerniejszy i musiałem się wypisać osobno... :) 

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...