Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK Jogo - używanie grozi banem ?

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1, nie wiesz czy nie dostałeś reporta, już było kilka fal banów masowych, potem był płacz na forum straszny.

Po 2 kogo to obchodzi, ja w trakcie gry musze poswiecic te 2-3 sek zeby policzyc za ile bede mial blue itp, wiec czemu wy macie nie musiec? Bna bylby jak najbardziej słuszny.

Po 3 jesli chodzi o te wgrywanie skinów, to życze wszystkim serdecznego perma, graficy nie po to siedzą i się meczą nad zrobieniem skina, żebyście go mieli za darmo.

Za WSZELKIE programy które coś podmieniają/piszą/podpowiadają jest BAN, zalezy tylko kiedy go dostaniesz, tyle w temacie.

RIOT sam uważa że te skiny to dla niego reklama, uwierz mi, niektórzy ludzie najpierw sprawdzają skina w MKJogo, a dopiero potem kupują, jeśli im się spodoba.

Po drugie co nas to kurwa obchodzi, że Ty sobie sam liczysz ile czasu zostało. Więc jak się nie znasz, to nic nie pisz, bo banu za to nie ma na 100%.

Skąd wiem że nie dostałem reporta? Gdyż ludzie, jak to wiadomo, piszą "report xxx for MKJogo" itd., a jakoś ja z takim czymś się nie spotkałem.

Opublikowano

GNIJE Z WAS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Idźcie sobie pograć w mario albo w tetrisa jeśli dostajecie bólu dupy, że ktoś tego używa. To jest niewykrywalne i będzie niewykrywalne do czasu, aż Riot zaopatrzy się w anticheata. Potem minie tydzień i wyjdzie bypass, gg wp

Po co do tego antycheat jak mogą filtra na baze nałożyć która będzie sprawdzać co i jak pisałeś. Tak na przykład jest z flame i rasizmem. 

Opublikowano

GNIJE Z WAS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Idźcie sobie pograć w mario albo w tetrisa jeśli dostajecie bólu dupy, że ktoś tego używa. To jest niewykrywalne i będzie niewykrywalne do czasu, aż Riot zaopatrzy się w anticheata. Potem minie tydzień i wyjdzie bypass, gg wp

po 1 Co nie zmienia faktu ze na ta chwile MK jest Traktowany jako ulatwienie i sa za to bany

po 2 riot wypowiadal sie juz dawno na temat zmian skorek jak i timera czy ingerowanie w pliki gry by zmienic interfejs Powiedzieli że wszystkie te rzeczy są NIELEGALNE. za skorki raczej bana nie dostaniesz chyba ze wyslesz SSa z czyms i bedzie widoczna skorka ktorej nie masz kupionej lecz tego raczej nie sprawdzaja z Timerem jest juz prosciej wykryc - i mowie jeszcze raz ZA TO SA BANY

po 3 wnioskuje ze twoj e-penis jest bardzo maly skoro musisz dowartosciowac sie iloscia literki "D" w idiotycznej minie dziekuje dowidzenia.

Opublikowano

po 1 Co nie zmienia faktu ze na ta chwile MK jest Traktowany jako ulatwienie i sa za to bany

po 2 riot wypowiadal sie juz dawno na temat zmian skorek jak i timera czy ingerowanie w pliki gry by zmienic interfejs Powiedzieli że wszystkie te rzeczy są NIELEGALNE. za skorki raczej bana nie dostaniesz chyba ze wyslesz SSa z czyms i bedzie widoczna skorka ktorej nie masz kupionej lecz tego raczej nie sprawdzaja z Timerem jest juz prosciej wykryc - i mowie jeszcze raz ZA TO SA BANY

po 3 wnioskuje ze twoj e-penis jest bardzo maly skoro musisz dowartosciowac sie iloscia literki "D" w idiotycznej minie dziekuje dowidzenia.

chuj z tego, że jest traktowany jako ułatwienie skoro nie mogą tego wykryć

Opublikowano

@1 JAKIE KURWA UŁATWIENIE, JAK SE USTAWISZ NORMALNIE STOPER OBOK MONITORA I NASTAWISZ TO TEŻ JEST KURWA UŁATWIENIE? xD

@2 tutaj to same głupoty, bana nie ma, korzystalem z Lolskins, korzystam z MKJogo i nic.

@3 cisk typowego gimby

Opublikowano

@1 JAKIE KURWA UŁATWIENIE, JAK SE USTAWISZ NORMALNIE STOPER OBOK MONITORA I NASTAWISZ TO TEŻ JEST KURWA UŁATWIENIE? xD

@2 tutaj to same głupoty, bana nie ma, korzystalem z Lolskins, korzystam z MKJogo i nic.

@3 cisk typowego gimby

Tylko że jogo automatycznie ci wykrywa kiedy X stwór w jungli zostanie zabity i wypisuje jego czas odrodzenia a przy normalnym stoperze to byś musiał sobie sam ustawic co i jak. Czyli jest ułatwienie dla ciebie kiedy korzystasz z automatu. Tak jak mówiłem jest to łatwo do wykrycia ponieważ wystarczy przefiltrować baze danych np jak to system robi przy flame.

Za zmienianie tekstur nie ma ponieważ to jest reklama dla riotu. 

Opublikowano

Tylko że jogo automatycznie ci wykrywa kiedy X stwór w jungli zostanie zabity i wypisuje jego czas odrodzenia a przy normalnym stoperze to byś musiał sobie sam ustawic co i jak. Czyli jest ułatwienie dla ciebie kiedy korzystasz z automatu. Tak jak mówiłem jest to łatwo do wykrycia ponieważ wystarczy przefiltrować baze danych np jak to system robi przy flame.

Za zmienianie tekstur nie ma ponieważ to jest reklama dla riotu. 

A jak napiszę manualnie/hotkeyem Their blue buff will respawn in 20 seconds to dostanę bana? Łatwo wykryć, aha.

Opublikowano

Już wysyłałem to wczoraj. Patrz 1 strona, po prostu inni wiedza lepiej, moim zdaniem łatwo to wykryć ponieważ wszystko zostaje w DB.

ty za to wiesz lepiej na jakiej zasadzie wykrywane są cheaty i wspomagacze

Opublikowano

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3956920

Rioter już się wypowiedział, że za timer dostaje się bana to na chuj tutaj jeszcze spamujecie? 

@down. Drogi jebany imbecylu. Autor zapytał się czy jest za to ban. Riot odpowiedział, że tak, jest za to ban. Więc pierdolnij się w ten jebany pusty łeb i wyjdź. 

971422_461383067285638_1629730182_n.jpg

Kurwa, teraz to ty dojebałeś xDDDDDDDDD

Nie rozumiesz, że prędzej przyjedzie do mnie jebana prokuratura niż to wykryją, czy to zbyt trudne do ogarnięcia dla ciebie? Powiedz mi na jakiej zasadzie mają wykryć timery "imbecylu", tak jak powiedział Marcoly nie ma na to szans, bo nie ma anticheata. Musieli by mieć furtkę w twoim komputerze, żeby odkryć, że wgl. używasz MK Jogo. Próbujesz się dowartościować swoimi chujowymi postami bez jakichkolwiek dowodów na bany za to, gimbusie? Słabo :<

Nie da się wykryć MK Jogo, nie muszę pisać czemu bo na górze napisali już. Kolejny post, że da się wykryć będzie lądował ze skrinem w moim skisłemfolderze. Smutni z was ludzie :/

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

ty za to wiesz lepiej na jakiej zasadzie wykrywane są cheaty i wspomagacze

Akurat wiem jak co i jak działa ponieważ sam pisałem antycheata, wiem jak działają DB. Dyskusja z tobą to strata czasu. 

Opublikowano

W jaki sposób ? W taki, że ktoś zgłosi mnie, jako użytkownika MK Jogo ? Chociaż to nawet nie jest nic nielegalnego, bo jest tylko wizualna zmiana skinów, nie modyfikuje się plików gry ;)

Tak sobie możesz to tłumaczyć.

Program dokonuje zmian w pamięci a regulamin zastrzega sobie prawo do wykrywania w niej tego typu zmian.

Program daje sporą przewagę i nie masz co dyskutować.

Hejo

Opublikowano

Z niektórych to ja już jebię śmiechem, a brałem prysznic 10 minut temu. 

Pytałem ludzi, którzy używają tego MK Jogo i jakoś nie skarżą się, że dostali raporty czy bany na x czasu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Akurat wiem jak co i jak działa ponieważ sam pisałem antycheata, wiem jak działają DB. Dyskusja z tobą to strata czasu.

Anticheata, którego omija nawet gówniany ring0 loader chciałeś powiedzieć? Poza tym, co ma wspólnego ze sobą tworzenie anticheata do baz danych MySQL oprócz zapisywania logów (które i tak są pointless, wystarczy zmienić nazwę procesu i to na tyle, przecież nie kupią ESL Wire ani ESEA AC).

Opublikowano

Z niektórych to ja już jebię śmiechem, a brałem prysznic 10 minut temu.

Pytałem ludzi, którzy używają tego MK Jogo i jakoś nie skarżą się, że dostali raporty czy bany na x czasu.

Tak sobie możesz to tłumaczyć.

Program dokonuje zmian w pamięci a regulamin zastrzega sobie prawo do wykrywania w niej tego typu zmian.

Program daje sporą przewagę i nie masz co dyskutować.

Zrozumiałeś? Nie? To wytłumaczę Ci raz jeszcze.

Twoje pytanie brzmiało: MK Jogo - używanie grozi banem ?

Prosta odpowiedź: TAK grozi banem.

Jeśli uważasz, że nie dostaniesz bana wyślij screeny z gry, w której używasz tego do supportu - sam się przekonasz.

To, że nikt (albo nikt się nie przyznaje) nie dostał za to jeszcze bana nie oznacza, że używanie tego jest dozwolone bo daję sporą przewagę i nawet jeśli używasz tego tylko dla siebie.

Hejo

Opublikowano

Wystarczy wyłączyć opcję, która autoamtycznie na czacie pisze ile zostało do zrespienia buffów i nie będzie bana. (Timer, który na mapie pokazany jest TYLKO dla was nikt nigdy nie odkryje, to samo z skinami (póki Riot nie wporowadzi antycheata))

MW-800x200-banners-2013-8.jpg

Opublikowano

KURWA GÓWNIAKI, AUTOR SIĘ ZAPYTAŁ CZY JEST ZA TO BAN. DAŁEM DOWÓD (somanyidiots zresztą pierwszy był) ŻE TAK. TO, CZY JEST NIEWYKRYWALNE NIE ZNALAZŁO SIĘ W JEBANYM PYTANIU. WIĘC KURWA ZAMKNIJCIE TEN SPAM TEMAT. 

Opublikowano

No tak, ale co w sytuacji, kiedy ktoś np. wie, co ile się odradza red buff, Baron, Drake nie używając Timer Junglera ? 

Baron 7 minut Dragon 6 minut Blue 5 min Red 5 min Golemki 1 min duchy 50 sec wilki 1min  tylko nie wiem ile sie respi ten nowy pewnie okolo 1 min :)

14 lat  

Opublikowano

Połowa z Was to albo jest nierozumna albo nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Skoro nie używam Timera do jungli, to mają mi dać bana za to, że TYLKO DLA SIEBIE zmieniam wygląd postaci ? Gdybym ingerował w ich pliki gry zmieniając wygląd skinów i miałoby to wpływ na grę, np. występowałby by bugi postaci, itp. to rozumiem, ale za samo takie wizualne zmieniane postaci nie ma bana. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak za bola nie ma bana to za to tymbardziej. Chcesz jungle timer? Pobierz apkę na android/ios.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...