Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK Jogo - używanie grozi banem ?

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zacząłem zastanawiać się nad tym, czy używanie programu MK Jogo, który zmienia skiny wizualnie tylko dla Nas i posiada jungler timer, to czy jeśli ktoś zobaczy na czacie, jak użyjemy tego Jungler Timer'a, to można za to otrzymać bana ? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W jaki sposób ? W taki, że ktoś zgłosi mnie, jako użytkownika MK Jogo ? Chociaż to nawet nie jest nic nielegalnego, bo jest tylko wizualna zmiana skinów, nie modyfikuje się plików gry ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Moim zdanie mnie ma za to bana ( sam używam) Mk Jogo  tak jak napisałeś nie tykasz plików z gry ;) w sumie to zmienia tylko efekty wizualne ( skórki)  + Timer a timer możesz mieć np w realu zabijasz reda ustawiasz stoper i patrzysz za to moim zdaniem bana nie ma 

Opublikowano

Ale ma timery które dają przewagę w grze. A to nie dozwolone..

No tak, ale co w sytuacji, kiedy ktoś np. wie, co ile się odradza red buff, Baron, Drake nie używając Timer Junglera ? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

jest za to ban bo tak jak kolega bo masz przewagę w jungli 

Wy naprawdę nic nie rozumiecie

Zobacz znam  kiedy dokładnie repi się  Red zabijam reda i włączam stoper to też mam taki timer i za to mam bana dostać ???_??? więc to żadna przewaga 

Opublikowano

Wy naprawdę nic nie rozumiecie

Zobacz znam  kiedy dokładnie repi się  Red zabijam reda i włączam stoper to też mam taki timer i za to mam bana dostać ???_??? więc to żadna przewaga 

Ale to piszę w specyficzny sposób a normalnie nawet jeśli to nie piszesz na chacie tak jak ten bot czy co to tam jest tylko np. their blue 8:26 a nie coś tam enemy team red buff will be respawin coś tam 20 sec itp. ... to jest różnica...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Jezu. Ile już tematów takich było.

Używasz timera - grozi banem

Tylko skiny - graj spokojnie.

Opublikowano

.?. 

Ludzie jak gram uzywaja Timera i spamuja na Czacie nawet tym, wszyscy mowia ze to Legalne :P

Skiny tylko ty widzisz nie ma prawa zeby za to dostac bana.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ale ma timery które dają przewagę w grze. A to nie dozwolone..

równie dobrze mógłbyś używać big marco tool'a i wysyłać f1 f2 f3... teksty które przyogotowałeś szybciej żę dragon respi sie za 20 sekund ;] bez przypalu chcesz to uzywaj tego

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

W regulaminie League of Legends pisze stanowczo, że modyfikacje, wpomagacze, lub inne programy, które są ułatwieniami do gry są karane, a w najgorszym przypadku zawieszeniem pernamentalnym. Nie da się wykryć tego, bo LoL nie posiada żadnego programu/antycheata, który mógłby to wykryć. Program nie podmienia żadnych plików, więc się tego nie da wykryć. Jedyną szansą byłaby taka - odpalasz MK Jogo (zmodyfikowane - przykład), wstrzykuje on się w LoL'a, a tam się tworzy nowy proces/poziom kodu, który zostaje zmodyfikowany i zastąpiony w logach. Tak jedynie mogą to wykryć. Myślę także, że z czasem LoL zaopatrzy się w antycheata - jak przyjrzą się bliżej BoL'u to zrozumieją, że stanowi dla nich zagrożenie. Nie tolerują graczy, którzy wspomagają się innymi programami, a zarazem wpomagaczami dającą "przewagę" nad drużyną przeciwną.

8372383248.png
Opublikowano

Tylko, że to nie jest taka typowa przewaga, bo równie dobrze mogę sobie sam odliczać do zakończenia czasu respa buffów i stąd mieć tę wiedzę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wiem, sam do tego doszedłem, logiczne to jest. Nie gram tak, że pokazuje na czacie, ile zostało do ich respa buffów, po prostu dla mnie info pokazuje na mini mapie, że jest zrespiony dany buff. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kurwa, ale z was cymbałki. Powiedzcie mi jak za WIRTUALNY STOPER można dostać banicję. Gdybyścię nie wiedzieli, to jak idziecie na jaszczura przeciwnej drużyny i go nie ma, to nie pokazuje wam czasu kiedy on na prawdę będzie, tylko normalnie 5 minut od kiedy go odkryłeś. Jak bardzo tępym trzeba być, aby sądzić, że za coś, co w ogóle nie daje przewagi nad przeciwnym zespołem, można dostać banicię. Gram z tym od pół roku i jakoś nawet reporta nie dostałem.

Opublikowano

Kurwa, ale z was cymbałki. Powiedzcie mi jak za WIRTUALNY STOPER można dostać banicję. Gdybyścię nie wiedzieli, to jak idziecie na jaszczura przeciwnej drużyny i go nie ma, to nie pokazuje wam czasu kiedy on na prawdę będzie, tylko normalnie 5 minut od kiedy go odkryłeś. Jak bardzo tępym trzeba być, aby sądzić, że za coś, co w ogóle nie daje przewagi nad przeciwnym zespołem, można dostać banicię. Gram z tym od pół roku i jakoś nawet reporta nie dostałem.

Po 1, nie wiesz czy nie dostałeś reporta, już było kilka fal banów masowych, potem był płacz na forum straszny.

Po 2 kogo to obchodzi, ja w trakcie gry musze poswiecic te 2-3 sek zeby policzyc za ile bede mial blue itp, wiec czemu wy macie nie musiec? Bna bylby jak najbardziej słuszny.

Po 3 jesli chodzi o te wgrywanie skinów, to życze wszystkim serdecznego perma, graficy nie po to siedzą i się meczą nad zrobieniem skina, żebyście go mieli za darmo.

Za WSZELKIE programy które coś podmieniają/piszą/podpowiadają jest BAN, zalezy tylko kiedy go dostaniesz, tyle w temacie.

Opublikowano

Ban jest za Timer  bo daje przewagę , za Skiny nie ma bana..

Kiedyś Riot Wypowiadał się na temat MK Jogo

sygnalf.jpg

Opublikowano

GNIJE Z WAS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Idźcie sobie pograć w mario albo w tetrisa jeśli dostajecie bólu dupy, że ktoś tego używa. To jest niewykrywalne i będzie niewykrywalne do czasu, aż Riot zaopatrzy się w anticheata. Potem minie tydzień i wyjdzie bypass, gg wp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...