Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Gm / Dobre doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , 

Oferuje się na posadę Gm 

1.Dlaczego Ja ? :

-Mam 6 letnie doświadczenie z gra metin2 , zacząłem grę na serwerze Globalnym 67 lvl ( zakończyłem z powodu poszukiwania ciekawszej wersji metina :) w 2010 zacząłem oglądać Privy , 1 na jakim grałem to Pandora , 1 mój maks lvl byl na Linaresie serwer Easy :) następne max lvl wbijałem z dziecinna łatwością jednak były serwery oporowe jak Pandora/Ravia :) Jednak wbiłem i tam wysokie lvl.

-Doświadczenie w sprawie GameMastera :

*Znam kilkanaście komend na pamieć tych najważniejszych , Gm bylem na kilku serwerach hamachi i na  2 Privach ( około 3/5 miesięcy )

*Byłem już kilka razy Gm wiem na czym ta posada polega :) 

2. Jakie mam Wady i Zalety :

- Moją dużą wadą jest zmienna ilość czasu jednego dnia mam 7 h innego 1 h .

-Jestem osoba opanowana trudna do wyprowadzenie z równowagi ; Sumienna ; Życzliwa ; Pomocna gracza :)

-Gm nigdy nie bylem na bardzo dużym projekcie mimo to szybko nabieram doświadczenie i nie poddaje się w trudnych sytuacjach

-Nie wywyższam się nad graczami :) rozmawiam z każdym tak samo, nie faworyzuje graczy ! 

Po większa ilość informacji związanych zemną proszę o PW :) 

GG : 26087246 

Opublikowano

Hmmm 6 lat doświadczenie, ciekawe.

Dla mnie rok, to rok nie kilka miesięcy, a nie wiem czy wiesz lecz metin został wydany w 2008 roku.

Czyli max 5 lat doświadczenia.

Ale to już szczegół, inna rzecz to wady i zalety.

Nie wiem, może jestem ślepy ale nigdzie nie doczytałem o wadach.

Rozumiem, że ludzie starają się w jak najlepszym świetle pokazać, lecz potem takie rzeczy mogą źle wpłynąć.

Dodatkowo współpraca dobra i owocna opiera się na szczerości i zaufaniu.

Ale pozdrawiam i życzę powodzenia.

Staż, to kwestia czasu.                                                                                                                     Idziesz, lecz nie potrafisz dojść.                                                                                                                  Aby poznać człowieka

Posty, to tylko liczba.                                                                                                                                Ufasz, lecz tracisz.                                                                                                                            potrzebujesz czasu...

Umiejętność, to dar, którego nie da się zdobyć.                                                                                  Wiesz, lecz mimo to idziesz...                                                                                                                   Więc poczekaj...

Opublikowano

Hmmm 6 lat doświadczenie, ciekawe.

Dla mnie rok, to rok nie kilka miesięcy, a nie wiem czy wiesz lecz metin został wydany w 2008 roku.

Czyli max 5 lat doświadczenia.

Ale to już szczegół, inna rzecz to wady i zalety.

Nie wiem, może jestem ślepy ale nigdzie nie doczytałem o wadach.

Rozumiem, że ludzie starają się w jak najlepszym świetle pokazać, lecz potem takie rzeczy mogą źle wpłynąć.

Dodatkowo współpraca dobra i owocna opiera się na szczerości i zaufaniu.

Ale pozdrawiam i życzę powodzenia.

Został wydany w 2007:)))))))))

tak ogólnie, to nie wiem po co opisujesz co osiągnąłeś na pl i privach, może napiszesz doświadczenie w moderowaniu?

jak na razie nie polecam bo mnie nie przyciągnęło.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Jak dla mnie nie masz doswiadczenia ze znasz komendy widze to w kazdym podaniu lecz sa to malo przydatne rzeczy liczy sie doswiadczenie ktore mozna zdobyc najlepiej jak bys posiadal swoj serwer ale jak dla mnie nie masz szans na gm na serwerze dedykowanym

Opublikowano

Został wydany w 2007:)))))))))

tak ogólnie, to nie wiem po co opisujesz co osiągnąłeś na pl i privach, może napiszesz doświadczenie w moderowaniu?

jak na razie nie polecam bo mnie nie przyciągnęło.

Projekt jest rozwijany od 2002 roku.

Został wydany w 2005 roku przez Ymir.

Polska wersja gry została wydana 17 lipca 2007 roku.

Twoje podanie jest takie same jak innych kajtków z hamachi.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...