Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć na DO Reloaded

BoxZ0Or!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak. Dawno nie grałem w DO, a teraz się dowiedziałem, że jest nowa edycja jeśli można to tak nazwać. I tu się rodzi moje pytanie. Co najlepiej robić po wykonaniu wszystkich początkowych misji? Mam aktualnie 5 poziom, 116k expa, 15k uridium i 220k kredytów. Chodzi o to, czy kupić jakiegoś drona, może leonova, czy po prostu robić sobie po kolei misje? Z góry dzięki.

Skrypty, na których wbijam elo:

Champs:

• BeastyRiven
  • Honda's Syndra
  • Cass du Couteau
  • CassWhoop
  • Shadow Vayne

Utility:

• Flash Juke Assistant
  • Where Did He Go
  • Activator
  • Perfect Ping
  • I hate your Wards

Inne:

• SAC: Reborn
  • SOW

Opublikowano

Jeżeli chce Ci się robić konto od początku to polecam misje na surowce ktora da ci kilka set tys kredek jak pamietam trzeba zebrac 300 promerium czy czegos w 10 min dostaniesz za to 8 lvl ... Nastepnie dobic 9lvl i zrobic misje na 4-4 polega na przeleceniu odleglosci jakos 30min bys musial latac po 4-4, dostaniesz jakos 1/2 mln kredek i 12 lvl... A ja polecam kupic konto xD

Opublikowano

Niby jak ma zrobić te misje ? Chyba dawno nie grałeś ponieważ są teraz nowe misje.Te darkorbit  "reloaded" to prawie to samo co kiedyś tylko bez botów i zmienili nazwę, misje (misje dają mało uridium, dużo expa).Zaczynając teraz gre będziesz miał troszkę trudno się dorobić.Pozdrawiam

Opublikowano

Jak byś chciał wiedzieć gram codziennie i wiem jakie są misje, ale są też stare misje takie jak tęsknota za przestrzenią itd...

Opublikowano

Moja rada jest taka ,kup premke na miecha ,peta do tego kamikadze na 3 poziom  plus leonek i lec na 1 gale .Wtedy szybki exp z kamikadze i urka szybko leci ,Druga opcja podwajacz skrzynek bonusowych i na pvp.Jak niechcesz kasy wydawac no to bedzie meka .Zapraszam do nas na global ameryka 4 spokoj mozna se expix tanie eq na handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...