Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inwestycja ;)

zły1m8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was jako że zakończyłem przygodę z Metin2 PL Negros grałem tam kilka miesięcy 200zł tylko wydałem na is ;)

ale do rzeczy eq sprzedałem i posiadam jakiś grosz na dalszą zabawę

w3b4.jpg

Teraz pytanie do was privy czy PL ?? a może inna gra ??

nie chodzi o jakiś zarobek czy co tam a o mozliwość zwrotu wkładu żeby nie było ;)

Opublikowano

PL.

Wiele privów pada po jakimś czasie, albo mało chętnych na kupno.

PL to najlepsze i najbezpieczniejsze wyjście.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

a ja natomiast polecam helium 2

Medium 

Fajna Administracja

częste update 

Jest co robić , Na pewno się nie znudzisz :P

ludzi jest jakoś koło 8 set :D

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

Wybrałbym jakiś stabilny serwer priv na którym gra 1k osób+. Wydasz mniej PLn a zabawa ta sama :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Polecam ci Ravie gra am najwięcej osób, i masz szanse się jeszcze więcej dorobić :)

Na Ravie nie musialby nic wydawac, a 99% osob to boty :D  Zarobek i zdobywanie eq polega na zostawianiu jak najwiekszej ilosci botow na noc i sprzedawaniu dropu nastepnego dnia, ale mi zabawa..

Do tego mozna na tym zarobic.

zhda.png

Opublikowano

Za tą kase zrób sobie konkretna impreze i  nie wracaj do metka :) bo to strata czasu

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

panie up dobrą impreze mam co najmniej raz na miesiąc tak że dochodzę do siebie 3 dni

a po pracy co robić ????

kasę z gry zamierzam wpakować w grę po to by mieć Fun po stresującej pracy :angry:

Do reszty dzięki za namiary przejrzę serwery podane przez was

ale ta ravia z tymi botami to by odebrało fun z gry to chyba odpada

Opublikowano

@up

Ravia w cholerę botów, nie polecam.

Jak coś z privów to iMetin

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie radzę grać w metina, szkoda czasu i cholernie uzależnia, jak masz już zamiar grać to na pewno nie graj na privach, a tym bardziej nie wydawaj na nie kasy :D

Pograj sobie dla przyjemności a hajs wydaj na coś pożytecznego :D

Kiedyś włożyłem w grę przez 5 lat gry spooro kaski i teraz bardzo zaluje.

Opublikowano

Może metin2.sg? Global, bardzo przyjemnie się gra, lekko zwiększony exp, ogromna ilość eventów, przedmioty z IS można sprzedawać za yang, tylko wszystko po angielsku ale myślę, że nie będzie z tym większych problemów.

Opublikowano

Andros , zobaczyłem sporo osób i powrócił stary klimat (dużo dzieci można sie pośmiać uwierz) jeżeli chciałbyś tam grać mógłbym cię spomoc "finansowo"

Opublikowano

Za ta kase jedz do burdelu jak nie masz panny i se podup dobrze a nie wydawanie na metka!!!:)  

A tak na powage to na priwy kasy nie wydawaj bo padaja teraz jak hvj a jak jakis jest stabilny to z biegiem czasu tez sie zaczyna sypac. 

Opublikowano

UP poco kase z real w to ladowac? jak za jakis czas nikt o tym nie bedzie pamietal ze taki serwer istnial? bo wyjdzie jakis inny i sie przeniosa na inny to jest proste to sa priwy raz gra 1000+ a za jakis czas gra na nim 200+ a nawet nie tyle szkoda kasy nic wiecej jesli wydawac jak sie ma sporo gotowki to tylko w pl a nie w priwy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...