Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakładanie dedykowanego serwera.

kawas123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie drodzy forumowicze, liczę na waszą pomoc.
Mój problem polega na tym chciałem pograć ze znajomymi 3vs3 na serwerze zrobionym przeze mnie tak zwanym dedyku, serwer założyłem niby wszystko ładnie pięknie borę IP wpisuje a serwera wgl. nie wyszukuje tak jakby wgl. nie istniał, tak samo mają znajomi z moim serwerem.
Mam router Sagecom F@st 2704 w Neostradzie, kiedyś miałem zwykły modem w w Orane tak zwany freedom i tam było wszystko ok. 
Proszę o pomoc i wyrozumiałość nie znam się zbyt mocno w tych sprawach, Pozdrawiam:)

Opublikowano

Odblokowałeś port do tego serwera ?

Kolego wiesz co , próbowałem coś pogrzebać , ale jestem w tym ciemny i nie wiem za  bardzo jak, mógłbyś mi wytłumaczyć jak to zrobić?

Opublikowano

13bec92122382.jpgwejdz w cmd i wpisz ipconfig

640869067436b.jpgPóźniej wyłącz Zaporę systemu Windows

kolego nie widze twojego obrazu co dodałeś, chodzi ci o Start/uruchom.cmd tak?

Opublikowano

No wiec zrobiłem tak jak mi kazałeś , zaporę miałem cały czas wyłączoną zakładam serwer jego IP: 192.168.1.3:27015  wpisuje go w cs i to samo nadal nie wykrywa serwera . A powiedz mi protokół ma być TPC czy UDP?:)

Opublikowano

TCP, wejdź w google i wpisz canyouseeme i wejdź w pierwszy link i w Port to Check: wpisz: 27015 ten port który odblokowałeś, a w cs'ie zamiast tego ip wpisz localhost

Opublikowano

Błąd:  Nie mogłem nie zobaczyć swoje usługi na83.4.12.254 portu ( 27015 ) 
Powód:  upłynął limit czasu połączenia  taki Błąd mi wyskoczył. 
włączyć gre i zamiast Ip w dodawaniu serwera wpisać "localhost" tak?  Jeżeli tak miałem zrobić to nic to nie dało;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...