Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga!

yol

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano
to bym gral na EMS no i co z tego?? maple to tylko gra dla mnie a nie cale zycie

Lukasz Ty...Jemu Chodzilo ze gdyby nie Odin (matze) To BYs WOGOLE NIe zagral na zadnym privie tylko bys ciagle gral na gms//Ems a tak teraz mozesz sobie wybrtac serevr z odpowiednim expem dla siebie -.-

www.redtube.com - Miejsce dla ludzi z pasją...

Bede pisał jak mi sie Podoba!

Knight Onilne:179a2ac435897471d96ef5073d72ff15f.1.gif

Opublikowano

Prywatne serwery się już powoli ,,kończą'' 99% jest na 0.55 i nie ma szansy na upgrade do wyższej wersji. Efekt? Znudzą się i wszyscy wrócą na GMS/EMS. Nexon uderzył w czuły punkt (OdinsMS), bez Dev'ów Odina nie będzie praktycznie niczego nowego na prywatach, a szkoda ;9

Opublikowano
Prywatne serwery się już powoli ,,kończą'' 99% jest na 0.55 i nie ma szansy na upgrade do wyższej wersji. Efekt? Znudzą się i wszyscy wrócą na GMS/EMS. Nexon uderzył w czuły punkt (OdinsMS), bez Dev'ów Odina nie będzie praktycznie niczego nowego na prywatach, a szkoda ;9

Chyba, że Titan..^^

exModerator MapleStory

Opublikowano

HAHAHA i tu się mylisz możne Nexon rozwalił odina ale to nie znaczy ze serwery zaczyna się kończyć.

Nie którym udało się już zrobić silniki pod v0.57

Ja nad tym pracuje i mi wychodzi ;P

Jag by coś to plz wchodźcie na strony odina i ragezone. Czytanie nie boli.

OdinMS - http://www.dev-odinms.com/forum/

Ragezone - http://forum.ragezone.com/forumdisplay.php?f=425

Opublikowano

Tak naprawdę era Prywatnych serverów ms dopiero się zaczyna gdy odin upadł znajdą się ludzie którzy będą tacy sprytni i podkradną kod źródłowy MS a wtedy dopiero się zacznie będą powstawać jeden po drugim aż wkońcu będą ich miliony

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

ale wy glupoty gadacie teraz MS bedzie jak MUONLINE czyli pelno prywatnych serwerow. i nie wiem co dalej ciagniecie ten temat wniosek prosty

- Odin R.I.P

Nowych serwerow bedzie w chuj i ciut ciut ale i tak global bedzie zawsze najlepszy bo nie padnie jak kazdy prywatny serwer po jakims czasie.

@Topic

wg mnie do zamkniecia nic nowego nie wnosi.

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...