Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pandemonia[Dedyk]Zapowiedź

Pandemoniaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to idź na Hamachi zapowiedz nie jest pełna a oceniają ..... jak lubisz milion broni itp to pozdro.

Jest to serwer nie polegający na samym expieniu a robieniu misji cały czas prace trwają i dopieszczają szczegóły 

Opublikowano

nic tu nie ma ;-;

Skoro nie wszedłeś na serwer, to nie. :/

Klienta można pobrać patcherem, to tak dla niewiedzących.  Nowości jest multum, ale exp i drop yang mnie odpycha, ten serwer to medium-hard.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Dlaczego za 1 misję od biologa dostaje się tylko miecz +9, skoro na start dostajemy full eq +9...?

To jest błąd i takie rzeczy proszę o umieszczanie w tym temacie.

kiedy będzie mozna pobrać metka ? bronie 75 i 65  stalki gdzie drop ? kd + ile max ? 

pobrać można cały czas po przez patcher klient ukaże się 11 lutego. Itemy dropią tak jak na pl a tylko nowe itemy dropią z bossów. Max kd +6 

1392243619-U247153.png

Opublikowano

exp odstrasza , szkoda czasu na bete , takim expem nic nie zdziałacie , mogliście dać teraz większy później zmniejszyć .... no nic powodzenia . 

Opublikowano

Zatrudnijcie grafika - ta prezentacja jest przerażająca i odpycha z samego miejsca.

W dodatku serwer jak każdy inny, można by nawet się domyślać, na jakich plikach to stoi.

Opublikowano

Hahahahah to jest prezka ?? ??  Skąd dropią truty, perły, są jakieś nowe mapki? są jakieś nowe bronie, ZBROJE? Jakie są ulepki na serwie ? SĄ PETY? Jest 6/7 bon ? Skąd stalki dropią? ile jest % szans na ulepszenie itemu ? magiczny metal skąd ? Jaki max lvl ? wchodzą odrazu max bony? Skąd roski ? 

Odpowiecie na te pytania to zagram :)

sygnan.jpg
Opublikowano

Zatrudnijcie grafika - ta prezentacja jest przerażająca i odpycha z samego miejsca.

W dodatku serwer jak każdy inny, można by nawet się domyślać, na jakich plikach to stoi.

Kolego chyba wkręcić do teamu jako grafik?? 

Hahahahah to jest prezka ?? ??  Skąd dropią truty, perły, są jakieś nowe mapki? są jakieś nowe bronie, ZBROJE? Jakie są ulepki na serwie ? SĄ PETY? Jest 6/7 bon ? Skąd stalki dropią? ile jest % szans na ulepszenie itemu ? magiczny metal skąd ? Jaki max lvl ? wchodzą odrazu max bony? Skąd roski ? 

Wystarczy uważnie poczytać temat oto odpowiedzi na większość twoich pytań :

hmmm czemu mam zmienić?

Sm są dodawane w czasie beta i działa to na zasadzie masz mniej niż 100 sm doładowuje ci automatycznie po 15 min.

1-SM są dodawane tylko w czasie beta

2-Dla mnie to medium

3-125 max lvl

4-to tylko zależy od ciebie

5-hmm to jest słaba maszyna?

6-tak

7-nie rozumiem tego pytania

8-odpisuje co pewien czas.

9-tak

10-to też zależy od ciebie

11-30k

12-jeśli chodzi ci o bs to nie jest dozwolony

13-nie

14-niema systemu ulepszeń nowe itemy są i dropią z bossów.

To jest błąd i takie rzeczy proszę o umieszczanie w tym temacie.

pobrać można cały czas po przez patcher klient ukaże się 11 lutego. Itemy dropią tak jak na pl a tylko nowe itemy dropią z bossów. Max kd +6 

Poza tym pragnę was uświadomić jesteśmy w dziale zapowiedzi anie prezentacje. I to są beta więc serwer moim zdaniem może się jeszcze nieco zmienić.   

P.S. Ja już na serwie byłem i na pewno będę po oficjalnym starcie.

Opublikowano

Witam obiecałem sobie że nie będę komentował ale to muszę, widać że nie zapoznałeś się ani z zapowiedzią ani z pastami. Jak chcesz coś komentować  to najpierw zapoznaj się z tematem a nie spamuj bez sensu.

P.S. Nie każdy korzysta z gotowców tak jak ty ;)

Hahahahah to jest prezka ?? ??  1-Skąd dropią truty, 2-perły, 3-są jakieś nowe mapki? 4-są jakieś nowe bronie, ZBROJE? 5-Jakie są ulepki na serwie ? 6-SĄ PETY? 7-Jest 6/7 bon ? 8-Skąd stalki dropią?9- ile jest % szans na ulepszenie itemu ? 10-magiczny metal skąd ? 11-Jaki max lvl ? 12-wchodzą odrazu max bony? 13-Skąd roski ? 

to jest zapowidź!!!

1-z mobów

2-są w sklepiku

3-są nowe mapki

4- są nowe zbroje i bronie

5- chociaż podam ci nazwy to i tak nie będziesz wiedział o jaki chodzi, więc pominę ulepszacze są.

6- są pety i można je expić

7-są pełny spis jest podany na naszej stronie link w zapowiedzi

8- tak jak na pl

9- w zależności od itemu i na na ile chcesz ulepszać

10-dropi

11-125

12-nie

13-są w sklepie

Odpowiedziałem na pytanie więc czekam w grze;)

Została zmieniona przepowiednia Staruszki i teraz po przepowiedni  dostaje się bonus szczegóły można poznać u Staruszki pod adresem pandemonia .pl ;)

ja paczerem nie moge go pobrać jakies koło z x mi sie pojawia kiedy start tego serwa ?

jaką masz wrsje  NetFameworka, zapraszam na ts jakoś pomożemy

1392243619-U247153.png

Opublikowano

nie mam tsa  napisze co mi sie pojawia Plik Pandemonia_patcher.exe jest rzadko pobieranyi może być niebiespieczny . w tabelce mam Zgłoś i odrzuć i takie coś kolo na czerwonym tle z minusem

Opublikowano

nie mam tsa  napisze co mi sie pojawia Plik Pandemonia_patcher.exe jest rzadko pobieranyi może być niebiespieczny . w tabelce mam Zgłoś i odrzuć i takie coś kolo na czerwonym tle z minusem

Obok tego napisu masz trójkącik to kliknij na niego i pojawi ci się okno. W tym oknie wybierz Zachowaj.  

1392243619-U247153.png

Opublikowano

Robiąc tę prezentację wręcz zniechęciłeś graczy   :)

Po pierwsze chciałbym stwierdzić fakt, iż osoby, które mają swój serwer bądź miały nie powinny się wypowiadać. Szczyt, szczytów  i bezczelności aczkolwiek zaintrygowało mnie jedno. Twój serwer tak szybko pada czy kopiujesz czyjąś pracę? Porównajmy... http://www.mpcforum.pl/topic/1023949-fallencepl-dedyk-medium/ oraz http://www.mpcforum.pl/topic/1104028-zapowiedzmexilia2/.  Zbieg okoliczności czy nie masz na tyle talentu aby wykonać swoją pracę.. 

Oczywiście można zauważyć fakt, iż dwie podobne zapowiedzi ukazały się niespełna w pół roku.. Brawo, więc zanim zaczniesz mnie pouczać wykaż się czymś.. 

Odpowiedzi nie oczekuję (mam nadzieję, ze rozumiesz co mam na myśl.)

1392243619-U247153.png

Opublikowano

Jaki typ serwera i kiedy oficjalny start?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...