Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkorbit Dwa Konta, które?

DelmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Posiadam dwa konta dark orbit - Jedno 14lv 2 Hangary 1-Golec 2- mam Vege ale mogę tu dać cokolwiek. 24k Xenomitu Sporo ammo, 20LF3,12 BO2, 20+ Napędów 7900, PET 6lv , 3 mechanizmy do niego ( rep, zbieracz na pallke, i zbieracz na boxy ) 3 Irki, 4 Flaxy, 10PP, no i takie tam dodatki te wiadomo. I tak, te konto jest bez e-maila, straciłem go kiedyś gdy się wymieniałem kontami w innej grze. A teraz drugie konto- 11lv ( Lv to wiadomo nie aż tak dużo znaczy bo można nabić ) Jest Golec , 1 LF3 reszta LF2 , 1 Irys reszta flaki, bez peta, 1 Bo2 , reszta AO3, dodatki, i 2 PP. Skylab na obu kontach jest w miarę rozwinięty. A i na tym drugim jest tylko 1k xenomitu. mało ammo. Tutaj mam e-mail'a , to drugie ( słabsze konto ) zrobiłem gdyż nie mam e-mail'a do pierwszego a chciałem pograć. I teraz chcę usłyszeć waszą opinię. ( a Ps. pisałem do supportu Darkorbit/ i WP , przy supporcie WP kazali mi zadzwonić, zadzwoniłem, ale jak się okazało mają strasznie duże stawki za minutę więc mnie rozłączyło). dobra więc chcę od was usłyszeć, na którym koncie grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...