Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Grafika!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj ! Jeżeli jesteś zainteresowany posadą na przyszłym jednym z najlepszych serwerów metin'a oraz posiadasz bardzo dobre umiejętności graficzne, skontaktuj się ze mną!

Potrzebny Grafik od zaraz ;)

Na serwerze pozostały drobne elementy do dopięcia.

Więcej informacji na PW :)

Kontakt GG: 43057299  lub PW na MPCForum.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Administrator jest tak szczerze osobą bardzo odpowiedzialną i zaangażowaną.

Życzę Ci powodzenia w projekcie, nawet jak masz do mnie żal.

Staż, to kwestia czasu.                                                                                                                     Idziesz, lecz nie potrafisz dojść.                                                                                                                  Aby poznać człowieka

Posty, to tylko liczba.                                                                                                                                Ufasz, lecz tracisz.                                                                                                                            potrzebujesz czasu...

Umiejętność, to dar, którego nie da się zdobyć.                                                                                  Wiesz, lecz mimo to idziesz...                                                                                                                   Więc poczekaj...

Opublikowano

Masz moje gg przecież, trza było sie odezwać.

Podaj. Zmieniałeś i nie mam żadnego teraz ;/

Albo odezwij się: 43057299

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...