Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTX650

adonis123411

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odrazu Przepraszam Najlepszego Admina Why I Innych Za Zły Dział Ale To Pytanie Jeest Bardzo Pilne Dla Mnie

Karta graficzna GE FORCE GTX 650 1GB DDR5 czy jest dobra ?

Opublikowano

A może by dopłacić do GTX 660 która jest ok. 13% wydajniejsza od 650 ti boost. Ewentualnie jeszcze HD 7850, aczkolwiek o tej karcie nie wiem za dużo.

4zzt3n.png

Opublikowano

Adrian może grzecniej? Właśnie ty widać jak dużo wiesz to nie jest budżet 3000zl gdzie wkłada się zazwyczaj same geforcy w niskich budżetach królują takie r9 2xx

4zzt3n.png

Opublikowano

Adrian może grzecniej? Właśnie ty widać jak dużo wiesz to nie jest budżet 3000zl gdzie wkłada się zazwyczaj same geforcy w niskich budżetach królują takie r9 2xx

Od kiedy wkłada się gdziekolwiek same GeForce'y ? Do zestawu dla gracza do 3.000zł ? Rozwiń.

Opublikowano

Na Morele znalazłem Ci GTX 650 Ti 2GB za 575 zł:

http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-gtx650ti-oc-2gd5-geforce-gtx-650-ti-2gb-ddr5-oc-128-bit-hdmi-box-gtx650ti-oc-2gd5-554443/

Dokładając 100 złotych będziesz mieć jeszcze lepszą kartę graficzną, która bardzo dobrze sprawdza się w wymagających grach. Zależy jeszcze jaką masz resztę sprzętu, ale to już temat na kiedy indziej.

GTX 660 Gaming za 680 złotych: 

http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-geforce-gtx-660-gaming-oc-2gb-ddr5-192-bit-hdmi-dp-dvi-n660-gaming-2gd5-oc-609901/
Opublikowano

Chodzi mi głównie o to ze don zestawu za ok 3000zl jakoś nigdy nie widziałem żeby siedział tak jakiś radeon.

To źle widziałeś. 270X/280X. 

Zamiast GTX 660 proponuję R9 270 (bez X). 

Opublikowano

To źle widziałeś. 270X/280X. 

Zamiast GTX 660 proponuję R9 270 (bez X). 

Jednak myślę, że dobrze widziałem. W tym budżecie też proponuje R9 jednak wyżej to jak dla mnie same GTX ( to jest moje zdanie )

4zzt3n.png

Opublikowano

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi :D. A takie pytanie da mi ktos link do komputera za 1700zl cos dla gracz lub ktos poda mi czesci tak do 1700 odrazu dzieki <3

Opublikowano

@up możesz zostawić dysk i nagrywarkę z tego kompa co masz i czy częsci mogą być używane?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...