Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyCORE

Loim

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po użyciu losowego tp wywaliło mnie serwera, a teraz jak się loguje to mnie cały czas wywala !

Opublikowano

Po użyciu losowego tp wywaliło mnie serwera, a teraz jak się loguje to mnie cały czas wywala !

wbiles na ts ;) i po 5min ogarnielimy twoj problem . ;)

Opublikowano

Polecam serwa,nie narzekajcie na lagi,tak jak miedziu poczekajcie dzien i nie bedzie lagów.

juz ogarnelismy lagi!

Opublikowano

Dodacie, że widać co ci dropneło z CobbleX ?

I czemu perły endermana nie dropią ze stone ?

Opublikowano

1 z adminów zbanował mnie gdy podczas kopania w swojej bazie z gildią ze niby za xraya i ich zabiłem a tak nie było ale ja wiem dlaczego, z pewną osobą mam na pienku "Bewander" więc wchodze na ts by wyjaśnić tą sprawe i patrze a admin z bewanderem rozmawia czyli dostałem bana bo bewander pewnie powiedział "Daj bana Santelowi bo go nie lubie czy coś takiego". -Nie polecam serwera bo banują te osoby które nic nie robiąc a admin banuje bo jego kolega powiedział zbanuj tego i tego... A co administracji pewnie z 10lat...

Opublikowano

Weszłem na ts popisałem chwile i było coś takiego "to weź sie odbanuj" unban 3zł jeśli robią tak codzienie z hmm 5 osobami to maja 15zł w 1 dzień super serwer ale administracja do dupy Zbanują za byle co i powiedzą ze "odbanuj sie tu masz link"

Opublikowano

Weszłem na ts popisałem chwile i było coś takiego "to weź sie odbanuj" unban 3zł jeśli robią tak codzienie z hmm 5 osobami to maja 15zł w 1 dzień super serwer ale administracja do dupyo Zbanują za byle co i powiedzą ze "odbanuj sie tu masz link"

tak to zapraszam na ts ;) i kto tu ma 10lat... 0 skladni. Skoncz podstawowke i wtedy wbij na serwer.

twoj kolega dostal muta bo wysylal 1 wiadomosc 10razy....

Czitowales i chcesz wrocic na serwer , nie damy ci ub za ladne oczka... Kup ub proste.

Opublikowano

Prosił bym o zwiększenie dropu obsydianu z 0,1 na około 0,8 oraz o dodanie dropu pereł endermana z stone .

Pozdrawiam.

"Nie sięgałem korony, bo nie miałem jej mieć,
Nie chciałem jej chcieć, nie miałem jej...
Krzyczą, że jestem skończony, lecę w dół, idę wstecz,
A ja zaczynam chcieć schować głowę w niej..."

Opublikowano

Serwer nie działa ?

"Nie sięgałem korony, bo nie miałem jej mieć,
Nie chciałem jej chcieć, nie miałem jej...
Krzyczą, że jestem skończony, lecę w dół, idę wstecz,
A ja zaczynam chcieć schować głowę w niej..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...