Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź Bety -FantasyTale [Open Beta] [18.00]

Observator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

=================================================================================================

Witam chciałbym zapowiedzieć

Open Bete prywatnego servera FantasyTale !

Open Beta: 2014.02.05 o godzinie 18.00

Open Beta będzie trwała 7 dni

Server będzie otwarty w godzinach od 10 do 21/22

Codziennie będą dodawane moby itp.

=============================================================================

x

- Sieci hamachi oraz launcher znajdują się na stronie głównej(Wrazie braku miejsca w sieciach należy skontaktować się z Administracją)

Brak skanu.

(Należy wrzucić do folderu z grą! Np :  C:\NosTale\NostaleData )

=================================================================================================

Kontakt z Administracją!

-GM SMOKEY (alanp6)

-GM KIRITO (kosiara27)

Jedna ważna rzecz! podczas zmieniania klasy u mimi nie pomijajcie esc dialogu,po prostu klikajcie na diolog,wybierzcie klase i relognijcie.

post-1104154-0-85689700-1391617297_thumb.jpg

sygnav1jp_swaener.jpg

Opublikowano

To nie jest fake. Zaufać.  ^_^

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

i tak to nie wypali... tak jak bylo ze wszystkimi serwerami robicie to tylko aby chyba wkurzyc graczy... jak cos zrobicie to napiszcie a nie ;) albo postawcie serwer od razu na jakims slabym vpsie dla bety chociaz bo na hamachi nic poki co nie wyszlo... albo sami zrobcie bez zadnych bet... nie oszukujcie ludzi a gdy bedzie bug to go pewnie nawet nie poprawicie jak juz cos zrobicie to mozecie napisac a nie teraz takie jest moje zdanie

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

i tak to nie wypali... tak jak bylo ze wszystkimi serwerami robicie to tylko aby chyba wkurzyc graczy... jak cos zrobicie to napiszcie a nie ;) albo postawcie serwer od razu na jakims slabym vpsie dla bety chociaz bo na hamachi nic poki co nie wyszlo... albo sami zrobcie bez zadnych bet... nie oszukujcie ludzi a gdy bedzie bug to go pewnie nawet nie poprawicie jak juz cos zrobicie to mozecie napisac a nie teraz takie jest moje zdanie

My nie jesteśmy tacy sami jak inni. ;) Którzy płączą nad jednym błędem i nie potrafią go nawet naprawić. :> Jeżeli nie chcesz,nie musisz grać.My otworzyliśmy tą bete właśnie po to by gracze znaleźli bugi i byśmy mogli je naprawić. ;) To tyle z mojej strony.

sygnav1jp_swaener.jpg

Opublikowano

Ehh ukradnięte odemnie pliki  :) Wszystko było gotowe  :rolleyes:

Naprawdę?Wątpiłbym :) Pozatym Kubaman pomagał w plikach i nic nie jest kradzione. ;) Pozatym,spójrz na różnice między moim a Twoim serwerem chłopcze...Zastanów się zanim coś napiszesz.

sygnav1jp_swaener.jpg

Opublikowano

Naprawdę?Wątpiłbym :) Pozatym Kubaman pomagał w plikach i nic nie jest kradzione. ;) Pozatym,spójrz na różnice między moim a Twoim serwerem chłopcze...Zastanów się zanim coś napiszesz.

Tak a na skypie kto mi pliczki ukradł?

Kirito Chłopcze :)

@Edit.

Chciałbym jeszcze dodać ze strona jest ściągnięta link do pliku jest taki sam -_- Oraz sieci hamachi nazywają sie podobnie

Opublikowano

Tak a na skypie kto mi pliczki ukradł?

Kirito Chłopcze :)

@Edit.

Chciałbym jeszcze dodać ze strona jest ściągnięta link do pliku jest taki sam -_- Oraz sieci hamachi nazywają sie podobnie

A masz niby na to jakieś dowody? :> Pozatym wątpie że bazujemy na tych samych plikach.Naprawdę? Moje hamachi ma nazwe FantasyTalee a Twoje NosPriv..naprawdę wielkie podobieństwo.

sygnav1jp_swaener.jpg

Opublikowano

Tak mam... Click!

EliteTale.jimdo.com Strona sciagnieta...

Hahahahah,teraz stary dojeb**** co z tego że strona jest od tego samego hosta? Zabronił mi ktoś korzystania z tego?Pozatym Twoja strona wygląda jak syf w porównaniu do mojej. ;) To był ostatni komentarz na który Ci odpisałem bo Twoja głupota mnie rozśmiesza..Kolejne posty po prostu będą usuwane.

sygnav1jp_swaener.jpg

Opublikowano

Hahahahah,teraz stary dojeb**** co z tego że strona jest od tego samego hosta? Zabronił mi ktoś korzystania z tego?Pozatym Twoja strona wygląda jak syf w porównaniu do mojej. ;) To był ostatni komentarz na który Ci odpisałem bo Twoja głupota mnie rozśmiesza..Kolejne posty po prostu będą usuwane.

Ehh ziomek tera szybko zmieniles wyglad strony :)

Opublikowano

leje ze smiechu z waszej skladni zdan i dobranych słów, kurde tworzenie prywatnych serwerów nostale to nie zadanie dla gówniarzy. xD

FantasyTale & PrivatelyTale

Zaprasza do Gry na prywatnym Serverze Nostale!!

Jeden z Pierwszych!Lepszych!

Który miał upadki lecz jednak powstawał jak Ognisty Feniks z Popiołu!!

Mimo wszystko idzie do przodu

Teraz i ty możesz zostać:

Legendarnym Wojownikiem!

Perfekcyjnym Łucznikiem!

Bądz możesz wybrać drogę Najlepszego Maga!

Opublikowano

leje ze smiechu z waszej skladni zdan i dobranych słów, kurde tworzenie prywatnych serwerów nostale to nie zadanie dla gówniarzy. xD

Wiesz co..żałosny jesteś. :) Nawet nie wiesz po ile mamy lat a wypowiadasz się. ;> Pozatym,to nasza sprawa co będziemy robić. ;] Bynajmniej znam się na tym i będę robił co che. To już nie moja wina że Ty jesteś na takie coś za głupi i nie potrafisz nic zrobić.Ehhh,żałosny człowiek.

sygnav1jp_swaener.jpg

Opublikowano

Sytuacja wydaje mi się bardzo podobna, tak jak w przypadku Speaky.

Gravity i Kubaman robią Ci serwer -> publikujesz.

Twój poziom widać w poprzednich postach, więc raczej nie zagram - nie zamierzam wchodzić na serwer z takimi administratorami.

A teraz tak konkretniej na temat - co jest dodane na serwerze?

@down

Po pierwsze,ani Gravity ani Kubaman nic mi nie robił. ;)

Napewno nie ukradł ci plików bo pomagałem mu dzisiaj na teamviewer i żadnych podobieństw niezauważyłem .

No spoko.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Sytuacja wydaje mi się bardzo podobna, tak jak w przypadku Speaky.

Gravity i Kubaman robią Ci serwer -> publikujesz.

Twój poziom widać w poprzednich postach, więc raczej nie zagram - nie zamierzam wchodzić na serwer z takimi administratorami.

A teraz tak konkretniej na temat - co jest dodane na serwerze?

Po pierwsze,ani Gravity ani Kubaman nic mi nie robił. ;) Po prostu znajomi,a to że Ci żal dupe ściska to już nie mój problem.Po drugie nikt Ci nie karze grać...Po trzecie...że tak to ujmę gówno Cie to obchodzi co jest dodane,trzeba było się zastanowić zanim zacząłeś hejtować.

sygnav1jp_swaener.jpg

Opublikowano

Jak ładnie to kolega wyżej ujął

Nie masz kompetencji na tworzenie tego ;) przekonałem się po wejściu na stronę główna "TWOJEGO SERWERA HAMACZI" hue hue.

Opublikowano

Jak ładnie to kolega wyżej ujął

Nie masz kompetencji na tworzenie tego ;) przekonałem się po wejściu na stronę główna "TWOJEGO SERWERA HAMACZI" hue hue.

Ehhhh...człowieku..nikt Ci nie karze na nim grać,więc nie wypowiadaj się na ten temat..tym bardziej nie hejtuj tego że bynajmniej ktoś się stara coś zrobić..

sygnav1jp_swaener.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...