Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] typ serwa na 20 slotów

Typ serwa 20slotowego  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Typ serwa 20slotowego

• PVP
      2
    • FB + SURVIVAL
      4
    • SV + FRAKCJE
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie:)

Mowie wam że Mini-Games odpadają (za mało slotów)

Piszcie w komentarzach jaki typ by się najpewniej sprawdził na 20 slotach. Tym czasem mam Skyblocka, ale chce zmienić na coś co gracze by pograli :) a nie wbili, poprosili o opa i wyszli...

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

ja bym rypnął coś jak mobPvp (w mc nie ma jasnych trybów rozgrywki) tak więc gra polegała by na walce z mobami (nie mob arena) moby oczywiście posiadały by zmodyfikowane atrybuty , do tego ładne areny , zmodyfikowane atrybuty przedmiotów/plugin na bronie palne , a dla urozmaicenia można dodać questy czy coś innego :)

nie ma za wiele tego typu serwerów a jak już są to wyglądają tragicznie :/

(proponuje zrobić serwer z bronią palną i potworami coś na zasadzie zombeApocalipse :)

przy 20 slotach warto dać 1 slot zajęty dla gracza vip czyli na 20 slot może wejść tylko gracz vip

Opublikowano

Dużo osób gra na serwerach PvP, i ity na start. Mam nawet swoj serwer PvP i w uj ludzi gra 35/35. Pvp lub survival + frakcje. polecam.

[POMOGLEM? DAJ LIKE]

Mój serwer EasyHC 1.7.2: xGamingpvp.fhmc.pl WBIJ !!

Opublikowano

Dodałem ankiete ! Jak narazie przy PVP chyba zostane, a dodawać jakieś frakcje czy coś w tym stylu ? i jak z mapką ? Normalna mapa z normalnym spawnem ? czy jakieś specjalne budowle ;d

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

JA GLOSUJE NA PVP mam serwer pvp i 20 slotow i gra 15 osub

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

FB+survival :) nie ma ich zbyt dużo, więc powinien wypalić ;)

I normalna wyspa ze zwykłym spawnam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...