Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alestia.pl - Odświeżona prezentacja [Dedyk] [Hard/Medium]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie. Czy mógłbym wymodelować jakąś nową broń, postać etc...?  Co prawda nie gram w metina ale dzięki temu ja poduczę się grafiki 3d, a wy macie darmowe modele :P

Możesz spróbować ogarnąć postacie, tylko pobierz klienta sobie ;p

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możesz spróbować ogarnąć postacie, tylko pobierz klienta sobie ;p

Mógłbym zacząć od paru broni bo przejście tak znikąd do postaci będzie trudne?

Opublikowano

Mógłbym zacząć od paru broni bo przejście tak znikąd do postaci będzie trudne?

Moim zdaniem modelowanie postaci jest łatwiejsze niż modelowanie broni.

Fajny serwer :)

Dzięki ;)

Opublikowano

Witam, chcialbym zagrac, lecz

Ile gra osob ? licznik na stronie dziala poprawnie?

jak mozna zarobic dosc szybko na malym lv?

serwer posiada ts?

Opublikowano

Moim zdaniem modelowanie postaci jest łatwiejsze niż modelowanie broni.

Dzięki ;)

:huh: w jakim ty świecie żyjesz  :P

Opublikowano

Witam, chcialbym zagrac, lecz

Ile gra osob ? licznik na stronie dziala poprawnie?

jak mozna zarobic dosc szybko na malym lv?

serwer posiada ts?

Działa poprawnie

Spróchniałe skrzynie, np. 3 rady pustelnika i masz już 30kk

tak posiada, ts3.alestia.pl

:huh: w jakim ty świecie żyjesz  :P

Coś nie tak? :P Chyba teraźniejszym :D

Opublikowano

Spokojnie, to że serwer jest fajny a ty nie umiesz na nim grać to nie nasza wina..

Serwer super polecam , jeden z najlepszych Hardów ZAPRASZAM !!

Serwer dla niego nie odpowiada lub jest za ciężki i hejtnąć musi, może jest od isamu, jak to pisał na fb, że mają jego jp armia atakować mpcforum z mt2.

Opublikowano

Pierwsze moje wrażenia z gry na tym serwerze są naprawdę bardzo pozytywne! Serwer wcale nie ma tak mało graczy jakby mogło się wydawać. M1 ch1 Jinno - sklepów trochę stoi, może być ich nawet więcej niz na mortisie (z handlem na pewno problemów nie ma), poza placem sporo osób biorących ze sobą pvp, jakieś najazdy z shinsoo i chunjo też są, także serwer na pewno można uznać jako rozwijający się. Wydaje mi się, że jest powiększony resp metków co jest jak najbardziej na +, ulepki dropią ze specjalnych skrzynek które nawet ładnie lecą, nagrody z misji są pozmieniane, że opłaca się je robić, administracja chyba też serwerem się zajmuje, bo jak zaczynałem trwał event ox, a wcześniej chyba było zuo. Jeżeli ktoś szuka lekkiego harda to naprawdę polecam, bo nawet na małym lvlu nudzić się raczej nie można : )

Opublikowano

Pierwsze moje wrażenia z gry na tym serwerze są naprawdę bardzo pozytywne! Serwer wcale nie ma tak mało graczy jakby mogło się wydawać. M1 ch1 Jinno - sklepów trochę stoi, może być ich nawet więcej niz na mortisie (z handlem na pewno problemów nie ma), poza placem sporo osób biorących ze sobą pvp, jakieś najazdy z shinsoo i chunjo też są, także serwer na pewno można uznać jako rozwijający się. Wydaje mi się, że jest powiększony resp metków co jest jak najbardziej na +, ulepki dropią ze specjalnych skrzynek które nawet ładnie lecą, nagrody z misji są pozmieniane, że opłaca się je robić, administracja chyba też serwerem się zajmuje, bo jak zaczynałem trwał event ox, a wcześniej chyba było zuo. Jeżeli ktoś szuka lekkiego harda to naprawdę polecam, bo nawet na małym lvlu nudzić się raczej nie można : )

Widać, że to jest najlepsza opinia i się pod nią podpinam. Co do administracji. To administracja naprawdę bardzo mocno się stara, ponieważ znam ich bardzo dobrze jako były członek TEAM`u ;). Niedawno dodali na stronie głównej zakładkę eventy :). Bardzo ładnie im to wyszło. Czekam na kolejne niespodzianki.

W nocy odbyła się aktualizacja:

• Czerwony Smok na ognistej ziemi
  • Odbugowanie systemu energi
  • 3 nowe misje
  • Wyciąganie dowolnego kamienia duszy u Handlarki za 150k
  • Poprawa misji
  • Dodanie do IS bransoletki z smoka
  • Biolog na 96lv, co 8 godzin oddawanie przedmiotu
  • Dodanie maski uczuć do handlarki
  • Poprawienie oraz dodanie pytan ox
Opublikowano

TM-react, Renifek  najlepsi administratorzy na serwerze <333

Opublikowano

Nie polecam. Reklamowanie się u konkurencji i to serwera innego typu...

Jak to wczoraj napisała pewna osoba, na forum, pewnego serwera "[...]serwer reklamuje (TU) bo mam zlecenie :)[...]" . 

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Nie polecam. Reklamowanie się u konkurencji i to serwera innego typu...

Jak to wczoraj napisała pewna osoba, na forum, pewnego serwera "[...]serwer reklamuje (TU) bo mam zlecenie :)[...]" . 

Pozdrawiam.

Idź wyżalać się gdzie indziej a nie tu spamujesz. Serwer osobiście jest fajny.

A i jeszcze jedno "SYLWOSZCZAK" widzę że twój post lubi kryzbi94 mod z forum meriner obydwóch was pozdrawiam i życzę szczęścia na marinerze, a jeżeli chcesz na to odpowiedzieć to zapraszam na pw.

P.S

Serwera nie polecasz a nawet na nim nie grałeś? :O wolne żarty.

Jebać serwer, sposób na darmowe smocze monety Laneris.pl ---> https://www.youtube.com/watch?v=IedfWlMKaRk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...