Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ziemia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może wam się wyda ten temat dziwny ale dzisiaj myślałem nad tym i mam 2 różne opcje naszej planety w której chcielibyście mieszkac i dlaczego?

1.Nasza wspólczesna ziemia z wszystkimi nowinkami technologicznymi itd..

2.Tak jak na początku ziemia była by jak las tropikalny.

Wszyscy żyli by w zgodzie beż zadnych technologi domki a raczej były by to szałasy w tym lesie były by różne zwierzęta z całego swiata,stały by sie przyjazne jedzenie zdobywalibysmy sami taki raj na ziemi :)

Opublikowano

Jeśli serio miałbym wybierać to nie umiałbym się zdecydować, ponieważ lubię gadżety i tego typu rzeczy ale cenię sobie również ciszę i spokój który przemawia do mnie stanowczo w drugiej wersji.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Mieszanka była by thebest, miałbym kompa, neta gry, i mieszkał bym z rodziną w cichym miejscu, bez dymu, szumu, miast, handlu itp.

Opublikowano

Wole technikę, nie wyobrażam sobie, że miałbym chodzić po lesie szukać jedzenia i srać do krzaków gdzie ktoś, może będzie spał.

Aktualnie posiadamy tyle udogodnień, że nie wiadomo czego chcieć więcej.

Opublikowano

Szczerze odpowiadając na pytanie gdzie lepiej by sie żyło wybiore opcje drugą.Ale tylko dlatego,że napisałeś "przyjaznie" z zwierzętami i ludźmi.Bo bez tego zamieszkiwanie tropików była by walką o przeżycie.Pomyśl jak musiałbyś walczyć o pokarm z innymi drapieżnikami.Wracajac do tematu mi pasowała by opcja druga - Nie przejmujesz sie ze wybuchnie wojna,Arabom odwali czy chiny cie napadną.Żyjesz w spokoju i harmonii-to popieram. :) 

Opublikowano

A ja bym chciał żyć na planecie gdzie dzieje się akcja w latach 70-80-90 XXw. :]

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

W 2 opcji 90% ludzi by wymarło, największy plus to nie było by tych gejków, pedałków i ciot co w tym świecie jest tego od zajebania.. Wybieram 2.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...