Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto? Survival + gildie i dodatki

Info?!.O.o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was bardzo Serdecznie!

Mam do Was, graczy jedno pytanie oraz prośbę. Chcielibyście kolejny serwer survival + gildie? Nie chodzi mi tutaj o taki typowy, zwykły, nudny serwer. Największym dodatkiem miałoby być dodanie trzech aren SurvivalGames oraz trzy mini-gry. To by było jedno rozwiązanie. No, ale przecież praktycznie wszystkim po dosyć szybkim czasie znudzą się te mini-gry i zwykła rozrywka survival z walkami pomiędzy frakcjami. Kolejnym dodatkiem miałoby być dodanie broni oraz ciekawych efektów podczas walki. I tutaj są dwa pytania do Was. Chcielibyście bronie na takim serwerze oraz unikatowy texture-pack? Byłyby one dobrze skonfigurowane oraz przetestowane. Drugie pytanie brzmi jakie dodatkowe pluginy które urozmaicają grę oraz dodają ciekawe, nowe rzeczy na serwer chcielibyście spotkać na takim serwerze? Najlepiej abyście podali link w komentarzu. Wszelaki spam będzie zgłoszony.

Pozdrawiam Info?!.o.O

Opublikowano

Moim zdaniem to nie wypali ;c Jest mnóstwo serwerów Survival/Gildie.
Te dodatkowe możliwości nie rozwiną twojego serwera ;c 
Polecam Ci zrobić serwer:
-SkyWars: są tylko 2 takie w Polsce i przy odpowiednich chęciach możesz je przebić! :D
-Guns: Mało serwerów + Ciekawy tryb ;) 

W obu przypadkach serwer się nie nudzi.

Opublikowano

Co do pierwszego pytania, myślę, że tych survival + gildie jest za dużo. W dodatku przedstawiasz 2 różne typy. Jak chcę sobie pograć na survival games, czy np. tnt run, to idę na server MiniGames. A jak chcę powalczyć we frakcji to idę na server frakcje, bo co to za sens, jeśli by było 150 osób na serverze z tego 130 na survival games (przypuszczalnie) to tylko 30 osób grają, więc bez sens.

Jeśli pytasz o pluginy, to najlepiej swoje napisać i swoje pomysły zrobić, to bardziej zachęci ludzi.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Pisanie własnych pluginów to tylko zachcianki dzieci. Pluginy które są na bukkit.org są przetestowane i zrobione ze starannością. Pojawiła się tradycja na te "autorskie pluginy" na serwerze. Powiedz mi czym się różni np. autorski essentials od normalnego essentials'a? Przecież można spolszczyć bez problemu.

Opublikowano

Moim zdaniem te mini-gry do survival + gildie sa zbedne ;) Jak juz robisz takowy serwer to bez urozmaicen. Chetnie zagram na takim czystym survivalu z gildiami. Tylko nie wgrywaj pluginu FRAKCJE tylko GILDIE. IP sprzeslij na pw :3

Opublikowano

Dokładnie. To są całkiem inne pluginy ;) Np. możesz kockowac swoich do przeciwnika. ;) Najpierw poczytaj sobie ;)
Z góry przepraszam za moja pisownie ;3

Opublikowano

jeśli uda Ci się dobrze rozreklamować, serw bedzie mial sporo slotów, ogarnieta administracja i brag lagów to jakaś szansa jest :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...