Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3500zl

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ja znow. Nikt w tamtym temacie nie pisal swoich propozycji do komputerow. Zamiawial bym na morele poniewaz oni wysylaja czesci za granice, a i komputer ma byc z monitorem, nagrywarka i dyskiem. Przepraszam ,ze bez polskich znakow, ale jestem w szkole ,a mieszkam w Niemczech.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@up

A ten co wyżej dałem zestaw nie jest zbyt dobry ? Ponieważ byłem już posiadaczem tego BenQ'a i nie byłem zbyt zadowolony z niego ;d

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Bodajże morele nie wysyła cześci za granice ,ale techplanet tak

Gdzieś na MPC było mówione .

To napisz jeszcze raz temat ,albo zrefreshuj ze chcesz pc za 3750 zł

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

@up 

Już i tak dołożyłem sporo...

Najwyżej potem dołożę do 4670 bez K.

Opublikowano

Jak do K, to od razu jeszcze chłodzenie trzeba... Chcesz kręcić? Bo jak nie, to Xeon (o ile dołożysz).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@up

Nie będę kręcił, bo po co. Jak kręciłem to spaliłem grafikę więc już nie próbuje :D

4570 myślę że starczy albo uzbieram kasy i kupie tego 4670 bez K

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...