Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Pytanie o Wither'a

pawel262262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wither wysadza obsydian, potrafi go również rozwalić gdy go bijesz i nie się gdzie przesunąć

2. Czachy withera (głowy) strzelają swoimi kopiami które wybuchają

Opublikowano

1.Wither rozwala wszystko oprócz bedrocka czyli możesz.
2.Wither strzela tymi czaszkami w wszystkie moby oprócz:szkieleta,zombie,zombie pigmana,mrocznego szkieleta i withera po udeżeniu w moba albo w ziemie wybuchją.

a77ax to też mój nick z minecrafta

mca.png

Zawsze do postów mi reklamy doklejają.

Opublikowano

1.Wither rozwala wszystko oprócz bedrocka czyli możesz.

2.Wither strzela tymi czaszkami w wszystkie moby oprócz:szkieleta,zombie,zombie pigmana,mrocznego szkieleta i withera po udeżeniu w moba albo w ziemie wybuchją.

1. Potrafi on sporadycznie rozwalić bedrock

2. Withery czasem ze sobą walczą (nic sobie nie robią, ale fakt że strzelają w siebie jest)

Opublikowano

1.Potrafia zniszczyć / wysadzić wszystko poza bedrockiem.

2.

Sądzę że tak. I radze to robić na jakimiś odludnym terenie bo jak strzela w moby to kradnie ich hp ( mob = ded ; hp_Wither'a = jego hp + hp moba, którego zabił ). I wydaje mi sie ze moby agresywne tez atakuje jak ma mało hp tzn. chce się podleczyć -- ale nie gwarantuje ...

signature.png

Opublikowano

1.Rozwala wszystko, oprócz Bedrocka
2.Zabija każdego gracza również Potwory także Zwierzęta
3.Da sie go zabić Magią.

76561198125279353.png

Opublikowano

Zależy też, jaki Poziom jest na serwerze, bo wiem, ze na którymś poziomie trudności nie rozwala on Obsa :P

Co do czach to tak jak wyżej, strzelają :)
Później wypada z niego Nether Star z którego robisz Becon'a ( przydaje się do gildi ) :D

Opublikowano

Ja widziałem wyżej to nie muszę mówić co robi wither, ale dodam, że jeżeli się na nim użyje miecza, takiego typowo cheaterskiego(bawiłem się takim na singlu z enchantami wszystkimi na 127 lvl enchanta) to rozwali się go na hita, zaś z Enderdragonem to nie działa. Wiem że może być to nie na temat. Jak co to sory.

MINECRAFT LOGIC

mca.png

Opublikowano

Wither rozwala to co widzi często ucieka graczom .Strzela wybuchającymi głowami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...