Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot bijacy alieny

HARDKORE*FLAX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za malo wam tych banow nie umiesz grac uczciwie to nie graj, co ci da bot? Nie graj w darka jak nie umiesz niczego osiagnac..

Opublikowano

Drogi Leo...
Zerknij prosze Cię na logo tego forum lub rozwiń skrót MPC a potem nie pisz takich głupich postów

A ja sam podpinam się pod tematem bo wczoraj wróciłem do DO i przydałoby mi się coś pobić;P

Opublikowano

Drogi kolego wiem do czego jest to forum ale kariera botow dobiegla konca. Jezeli chcecie wylapac bany prosze bardzo, ja osobiscie nie polecam..

Opublikowano

leo a co ci boty przeszkadzają jak latają to masz darmowe statki do ubicia lecisz tylko na x 8 albo x 4 i bijesz statki na szewronie a czasami ktoś na ćmie się trafi a ty masz problem że możesz se ubić kogoś prawie za free

Opublikowano

A na co komu Leonek do ubicia, szkoda ammo na takie coś .. Rozumiem ludzi że nie potrafią grać uczciwie, ja gram w sumie 5lat z przerwami jakieś 4/3.5 i dorobiłem się kilku dobrych kont, 1 pułkownik 33lf4(wiekszosc 16lvl) full havo 7herk 10dronow wiekszosc formacji i bez bota teraz latam na 4 koncie ktore ma 12 lf4 5havo 2 herki 10dronkow 34 pp bez bota, wystarczy chcieć nie trzeba do tego Bota ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...