Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info* - DarkOrbit Reloaded: Nowa gra. Tym razem bez botów.

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś ma takowy kodzik na Spearheada, niech się ze mną skontaktuje na PW.

Też bym prosił.

A ja mam takie pytanie, jeśli kod został użyty to warto pisać do supp.

Opublikowano

ja takiego kodu nie dostałem. jak by ktoś miał wolny to priv

thx

Tez bym prosil jesli ktos nie potrzebuje kodu o pw.

gdyby ktoś miał kod, a nie gra to napiszcie kod na pw

Jeżeli ktoś by miał niepotrzebny kod i nie miał co z nim zrobić bardzo bym prosił o przekazanie kodu dla mnie bym był bardzo szczęśliwy z góry dzięki

jak by ktoś miał 2 kody , niech wyśle na pw 

Jeśli ktoś ma takowy kodzik na Spearheada, niech się ze mną skontaktuje na PW.

Też bym prosił.

A ja mam takie pytanie, jeśli kod został użyty to warto pisać do supp.

mm6ijl.png

Nikt wam za darmo nie da kodu cebulaczki, szczególnie do DO (gra dla bociarzy i bogaczy). Chcecie żebrać, zapraszam na caritas.xaa.efs.katol.pl

@topic

Dobrze, że BP się w końcu opanował i wymyślił raz coś darmowego, prezencik na pewno każdy dostanie kto na bocie nie jechał i bardzo dobrze, a nie płacić za gównianego i tak skina 300 zł, już wolałbym kupić RP i wydać wszystko na skiny w LoL'u.

Opublikowano

mm6ijl.png

Nikt wam za darmo nie da kodu cebulaczki, szczególnie do DO (gra dla bociarzy i bogaczy). Chcecie żebrać, zapraszam na caritas.xaa.efs.katol.pl

@topic

Dobrze, że BP się w końcu opanował i wymyślił raz coś darmowego, prezencik na pewno każdy dostanie kto na bocie nie jechał i bardzo dobrze, a nie płacić za gównianego i tak skina 300 zł, już wolałbym kupić RP i wydać wszystko na skiny w LoL'u.

kurwa nie do wiary, kim ty kurwa jesteś by nas tu obrażać? skąd wiesz, że bociłem? mam konto miesiąc, i nie bocę, jednak kodu nie dostałem, trudno..., dostałeś kod to się ciesz, ale nie obrażaj, tych którzy nie dostali, albo co chcieliby go mieć()

mam pytanko dodali coś dzisiaj? był restart o 16

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

mm6ijl.png

@topic

A pomyślałeś może "cebulaczku", że mi nie chodziło o danie mi kodu za darmo?

Nie pisałem że zamienię/odkupię bo jest to niezgodne z regulaminem forum...

1360865668-U643884.png

Sygna by @Syndicate

Pomogłem? Daj Like!

Opublikowano

słowo daję, żę jak bym wiedział kim jesteś...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Ale żebrzesz , nie dostałeś ? Trudno.

Opublikowano

Ale żebrzesz , nie dostałeś ? Trudno.

Nie żebrzę - nie napisałem przecież nic w stylu "Jak ktoś ma klucz niech mi go da".

Proszę tylko, skończcie już dyskutować o żebrakach itp. bo to nie o tym jest temat.

1360865668-U643884.png

Sygna by @Syndicate

Pomogłem? Daj Like!

Opublikowano

Ja miałem taki problem, że gdy wpisałem kod od hangaru to pisało na zielono Kod został użyty. Dobra sprawdzam , ciesze sie ale odswiezam a tu nic. Zero hangaru statku , nic kompletnie nie dostałem. Napisałem do supportu to coś może pomogą.

Nawet zmieniłem przeglądarke ale nic....

Rekrut
Opublikowano

DarkOrbit Reloaded

Hahaha...ze chcialo im sie tyle bawic w naprawianie tej gry... A wystarczylo wgrac silnik z 2010 roku, zaraz po wprowadzeniu PP.

i co, lepsza jest? mozna zdobyc full elitke, czy dalej LF-piątki za uridium, a właściwie to za uridium ktore trzeba przeznaczyć na skrzynki z których nie wiemy co wypadnie, które są dla zwykłego gracza nieosiągalne? dalej latacie jako mięso armatnie bez botów i wydawania kasy bijąc najsłabsze alieny po roku gry?

Opublikowano

I po co płakać, nie umiecie grać w Gry to po co gracie, macie żal do lepszych graczy że coś osiągneli a wy nie.. Zamiast pisać zacznijcie grać albo idzcie grać w Tibie może tam osiągniecie coś ..

Opublikowano

Nowa gra, o kurwa leże, przecież to ciągle DO, można powiedzieć że zmieniło ubranie na ładniejsze, chociaż takie w którym trudniej się chodzi, bo dźwięk robota naprawczego jest straszny, a paseczek... jakiś przyduży.

mm6ijl.png

@topic

Dokładnie :) Jeżeli gracie w DO to zaróbcie na coś samemu, może wtedy dostrzeżecie ,, piękność '' (chociaż przesadziłem) tej gry ;)

Co do kodów, które daje BP to jedno z ich gówien, ktoś dostaje, ktoś nie - zamiast dawać od daty rejestracji konta, osiągnięć w grze to bawią się w chuja  :angry:

pyhvh7E.png

Opublikowano

Piękność tej gry już dawno zniknęła. Teraz to jest syf. Ten cały czas który spędziłem w Darkorbit to kompletna strata czasu i nie mam tam po co wracać. Wam radze to samo zrobić.

Opublikowano

Tak. Ja mam dostęp do konta wp mojego kolegi :) (sam mi dał) . I u mnie nie było tego kodu na a-mailu a u mojego kolegi było a że on kiedyś grał w DO a teraz nie...to sobię weznę kod ;) Nawed znalazłem drugi nie wykorzystany kod na białko(zapomniałem pełnej nazwy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...