Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riven Smocze Ostrze

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. W tym temacie chciałam poruszyć temat owego skinu do Riven. Miał być on za 1350 od początku, a był za 975 BEZ - 25 %, czyli bez promocji. Dzisiaj już nagle jest za 1350. O co chodzi? :D

Opublikowano

Na początku, ogłosili że będzie przecena ileś tam procent w dół czyli 975rp. Po kilku dniach miała ta cena wrócić do dawnego stanu czyli 1350rp. : )

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Okradają nas rioty ; /

Raz masz za 975 a na drugi dzień nawet za 1800 Ci potrafią podwyższyć cenę.

Później zniżają do 975 żeby ludzie kupili i znowu za 1800 :)

( Daję przykład)

Opublikowano

Nie, nie dajesz przykładu i jest to spam w obu przypadkach/wprowadzanie w błąd, który zgłaszam.

Kiedy Riot wprowadzał nową politykę dotyczącą skinów pisał, że te za 1350 będą przez jakiś tam czas za 975. I tak przy każdej informacji dot. skinu za 1350 masz napisane, do kiedy będzie promocja.

Legendarne (za 1820) nigdy nie będą na wyprzedaży (wyjątek to te obniżone na 1350 rp i widniejące dalej jako legendarne)). Dodatkowo skiny ultimate (3600 ? rp) są także na początku przeceniane

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Przemierzajcie ścieżkę wolności, jako Riven Smocze Ostrze za jedyne 1350 RP. Dostępna jedynie w czasie trwania Festynu Księżyca - na wyprzedaży za 975 RP tylko do 31 stycznia wersja polska

Preserve the path to freedom as Dragonblade Riven for 1350 RP and available only during Lunar Revel, on sale for 975 RP through January 31. wersja angielska,

powinniście już dawno dostać warny, jak reszta użytkowników

Opublikowano

za spam i wprowadzanie w błąd, Riven jest dostępna i będzie dostępna tak jak jest napisane na stronie, tzn do końca festynu księżyca, czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Opublikowano

Okradają nas rioty ; / 

Raz masz za 975 a na drugi dzień nawet za 1800 Ci potrafią podwyższyć cenę.

Później zniżają do 975 żeby ludzie kupili i znowu za 1800 :)

( Daję przykład)

Jak nie wiesz nic na dany temat, to lepiej nie pisz. Riven była w promocji przez pierwszy tydzień, dlatego teraz jest za 1350rp. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

W ogóle sporo było skinów, które najpierw były za 1350 a potem za 17xx RP, nie pamiętam dokładnych cen, bo nigdy skinów nie kupowałem. Także to dość normalne, robią taką początkową promocję żeby skin się sprzedawał - polityka "mniejsza cena, większy zarobek". Robiłem to w innej grze wystawiając itemy za dużo mniejszą cenę niż wszyscy i zarabiając na tym krocie.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...