Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Postać na start

#JP100%

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ziomki, nigdy nie grałem w metina czy jak to tam się zwie. Nie pamiętam troszkę trudna nazwa, co nie. Ale dziś na chemii jak pani robiła te doświadczenie z podtrzymywaniem procesów spalania przez dwutlenek węgla, czo nie to gadam tam z ziomkiem w co tam pogramy, bo w league of legends nie udało nam się wbić tego golda, czo nie. No to tak on mi rzuca tutaj tym metinem i mówi, że ma surę 80 lvl na globcu. Co to jest Sura ? Opłacalna klasa ? Jak ją skontrować ? Bo chcę ciula 1 vs 1 rozwalić ? Są tutaj jakieś pro gildie typu MyM w lolu czy coś ?

Opublikowano

Surka wp tank na wojnach. Łatwo ją utrzymać, a będzie bardzo dobra.

Opublikowano

Sura WP będzie najlepszym wyborem. :)

Osobiście moja ukoochana postać. <3

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Zależy jakiego kolega ma sure, jeśli wp to jest z niego niezły drop. Jeśli ma bm to miazga w pvp. Ty chcesz z nim zacząć od zera czy on będzie tym 80 grał. Bo jeśli on gra 80 a ty chcesz go ubić to będziesz musiał się bawić jakiś rok + by go dogonić i ubić. ;) Gildie oczywiście ,że są tylko, że na globalu jest 5 serwerów i na każdym z serwerów inna gildia dominuje.

Opublikowano

Ogólnie sura to dobra postać dla początkującego.

Dowiedz się od tego kolegi, możesz go też na chemii zapytać, jakie skille ma ta klasa.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jak chcesz stawić się mu jak równy z równym, sam będziesz musiał poświęcić czas na wbicie ~80 poziomu.

Na globalu zajmie Ci to sporo czasu, więc uzbrój się w cierpliwość.

Ogólnie sura to jedna z czołowych klas pvp/wojny.

Na wyższych levelach radzi sobie bardzo dobrze (oczywiście z odpowiednim eq, statmi, taktyką..).

Na sam początek proponuję Ci surę WP - na małym poziomie nieźle nią zarobisz, a jak podkoksisz do 75-80 sam zobaczysz różnicę w pvp ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

WP b. dobry w expie a na high lvl to juz wgl

W pvp tez daje rade jak sie ja dobrze rozwinie ale to raczej na 86+

Opublikowano

Jeżeli chcesz zaczynać to zaczynaj Bodziakiem :)

Tutaj znajdziesz wszystkie poradniki dotyczące gry :

http://www.mpcforum.pl/topic/935073-spis-poradniki-metin2-ktore-musisz-zobaczycaktualizacja31092013/

Tutaj rozwijanie Wojownika Body :

http://www.mpcforum.pl/topic/308154-tut-wojownik-body-dla-pocztkujcych/

A tutaj mogę Ci polecić swój poradnik jeżeli będziesz chciał stworzyć znakomitą postać do zabawy czyli pvp i nie tylko gdyż i nią np. mi się cudownie expi :)

http://www.mpcforum.pl/topic/584494-tut-szaman-healer-poznajmy-si-bliej/

Opublikowano

Sura ciekawa postac, bo nadaje sie zarowno do expa jak i do pvp jak i na wojny. Ale w sumie kazda postac jest dobra jesli sie ma eq. Tylko ze sura WP jest bardziej wszechstronna niz inne, tylko wojownik body jej moze swa wszechstronnoscia dorownac. Podsumowujac, oplaca sie grac WP. 

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie no, bo kiedyś widziałem taki mem.

Ziomuś groził, że zaraz przyjdzie wojem 90 lvl.

To jest jakaś op klasa czy coś ? 

Coś takiego jak amumu w lolu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...