Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Origin - Odpalenie C&C:TW.

MrLoL4421

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj postanowilem zakupic sobie gre Command & Conquer Tiberium Wars. No więc zrobiłem konto na Origin i pobrałem, zakupiłem grę, okej gitara, gra sie pobierała, pobrała się, odpalam. Jest normalnie : Trwa uruchamianie 100%... Na chwile pokazuje się logo jak się gra włącza, no i za chwile wyskakuje mi komunikat "Zaloguj się na swoje konto EA aby aktywować grę na tym komputerze" No okej mam Konto, loguje się i wyskakuje mi : Nie można uzyskać połączenia z serwerem. Spróbuj ponownie za kilka minut. I tak co chwile próbuje, proszę o pomoc. ;/

Opublikowano

Ten błąd z połączeniem na serwery EA występuje w każdej grze która znajduje się na Originie. A co najgorsze ten błąd pojawia się całkowicie losowo np.

Powiedzmy że grasz już w C&C:TW ale robisz sobie przerwę, po przerwie wracasz i masz ten błąd.

Jedyna opcja? Odczekać aż to się samo naprawi, bo pisanie do supportu w tej sprawie nic nie da, bo w moim przypadku jeśli chodziło o ME3... Pisali że mogę mieć problemy z netem a w rzeczywistości tak nie było.

Opublikowano

Ten błąd z połączeniem na serwery EA występuje w każdej grze która znajduje się na Originie. A co najgorsze ten błąd pojawia się całkowicie losowo np.

Powiedzmy że grasz już w C&C:TW ale robisz sobie przerwę, po przerwie wracasz i masz ten błąd.

Jedyna opcja? Odczekać aż to się samo naprawi, bo pisanie do supportu w tej sprawie nic nie da, bo w moim przypadku jeśli chodziło o ME3... Pisali że mogę mieć problemy z netem a w rzeczywistości tak nie było.

Twierdzisz że w każdej grze, a od kiedy tak jest? No bez jaj, wydałem 30zł... Miałem nadzieje ze zadziała... Próbowałem na przeglądarkach m.i.n Opera/Mozilla/Chrome, nic. Dziwne to jest, mam konto na EA loguje sie i wyskakuje takie cuś...

Opublikowano

Twierdzisz że w każdej grze, a od kiedy tak jest? No bez jaj, wydałem 30zł... Miałem nadzieje ze zadziała... Próbowałem na przeglądarkach m.i.n Opera/Mozilla/Chrome, nic. Dziwne to jest, mam konto na EA loguje sie i wyskakuje takie cuś...

Tak jest od którejś aktualizacji Origina niestety, i my szarzy użytkownicy tej platformy nie mamy na to wpływu.

Ale w moim przypadku, ten komunikat już rzadko się pojawia.

Opublikowano

Tak jest od którejś aktualizacji Origina niestety, i my szarzy użytkownicy tej platformy nie mamy na to wpływu.

Ale w moim przypadku, ten komunikat już rzadko się pojawia.

Aha, czyli pozostaje czekać? Bo jest jeszcze taki problem, wpisuje Kod produktu gry, klikam dalej jest, znowu dalej i powraca mnie do menu wpisania kodu i pisze ze kod został zrealizowany, tak jakby już go ktoś wcześniej wykorzystał, może to ma coś z tym wspolnego?

Wykonaj reinstalację Origin.

Nie pomogło.

Opublikowano

Sama reinstalacja Origina nic tu nie da, bo problem leży w samej aplikacji. A EA nie widzi problemu, więc trzeba się męczyć.

• 6 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...