Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Opłaca się zaczynać od nowa?

MistrzEmpires

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz cała gra jest pod kasę i pod eq. Nie ma tego co wcześniej. Jeżeli nie chcesz przeznaczyć na grę minimum 2h dziennie to moim zdaniem się nie opłaca. Jeżeli załóżmy przeznaczysz te 2h dziennie na grę to po miesiącu powinieneś mieć all eq pvp +18 i lage pvp +18-+20. Jak dla mnie zaczynanie lub ogólnie granie na pl jest nie opłacalne ponieważ gra jest teraz nudna ( ciągłe wbijanie kasy lub itemków albo drop), trzeba poświęcić sporo czasu aby dojść do eq takiego aby móc cokolwiek zrobić w wojnie. Tyle ode mnie :).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Śmiało możesz zaczynać gre teraz nie jest właśnie poda kase wszystko możesz kupić za goldy itemki nie są drogie, laga + 20 to koszt 280-320 g, ja gram od 3 lat i mam set 20 i kusze pvp nową  22 4gem, jeżeli dalej bym zarabiał to bym miał secik 22 + bardzo dobrą kusze, na wojnach jest co robić zwłaszcza na aderii, jeżeli chcesz grać i grasz sporo to pisz do mnie na 4story aderia valorian SovietSoldier mogę Ci pomentorzyć skrzynki możemy wziąc tak, że ja biore 25 do 75 % + mogę na start dać ci bizu jakies srednie które mi jest zbędne

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zgadzam się z UP'em teraz wszystko za g kupisz nie rozumiem czemu wszyscy mówią że na 4story trzeba milinony wydać, tak było dawniej, teraz już jest inaczej

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie nie do końca, gra jest ustawiona nie pod nic innego jak hajs, czyli pod IS. Dawniej żeby coś mieć naprawdę było trzeba się namęczyć, teraz albo wydasz hajs, albo i tak kupisz to w gierce po godzinie grania, co za frajda? Nawet nikogo tak naprawdę nowego spotkasz, w horsuland czy gdzie kolwiek są pustki, żadnych nowych graczy, dawniej fajnie było z nimi popisać, a teraz widzisz ciągle takie +50lvl w keter czy markut.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem opłaca sie grać. Teraz możesz w miesiąc ogarnąć naprawde dobre konto. Zawsze gdy ci się znudzi możesz sprzedać konto, jest wiele dzieci które są chętne na konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...