Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP - Dowód!

adamer5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa tandeta w stylu dogry tyle że kompletnie niedopracowana i odległa od doskonałości. Screen nic nie udowadnia, pokazuje tylko wiadomość, równie dobrze mogłaby zostać sfałszowana.

Też mi się tak wydaje

Opublikowano

Nolif zablokowal Komentarze na tym Filmiku, przypadek? Nie sadze... Moze dzalac moze to byc Fake, ale czy IM Sie to oplaca ?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nolif zablokowal Komentarze na tym Filmiku, przypadek? Nie sadze... Moze dzalac moze to byc Fake, ale czy IM Sie to oplaca ?

Hmm, po co ma czytać ,,hejty'', że dostaje za to hajs itd itp...

2 dni czekam i 0 punktów ;p

Musisz poprawnie wykonać rejestrację, weryfikacja często przechodzi bardzo szybko, a czasami trochę dłużej. Jak widać, są to ,,reflinki'', więc często zależy to też od innego serwisu.

Opublikowano

a mozesz pokazac creen z dowodem wypłaty gdzie bedzie nr. psc i potem w lolu czy innej grze wpisac ten sam psc za ta kwote która tam bedzie najlepiej na filmie ze wszystko jest ok? bo jakos w 5 dni 20 zl to nie chce mi sie wierzyc

Opublikowano

a mozesz pokazac creen z dowodem wypłaty gdzie bedzie nr. psc i potem w lolu czy innej grze wpisac ten sam psc za ta kwote która tam bedzie najlepiej na filmie ze wszystko jest ok? bo jakos w 5 dni 20 zl to nie chce mi sie wierzyc

Są takie ss w tym temacie, no ale filmu nie ma.. jeżeli ktoś wbije 200pkt lub wygra loterię, to może dodać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...