Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP - Dowód!

adamer5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc mogę wam polecić sprawdzoną stronę, gdzie można zobyć RP za darmo, poleca ją również:

http://www.youtube.com/watch?v=QqNWMDl2sCo

Strona to:

WaszeRP.pl

Tak więc o co chodzi?

Za co dostajemy punkty?

- Punkty dostajemy za rejestrację w linkach podanych w zakładce ,,Moje Linki'' widoczniej po zalogowaniu

- Obecnie jest dostępnych 8 linków, tak więc 8*5=40 PKT w jeden dzień!

- Punkty są przyznawane do 24H, ale tylko wtedy gdy rejestracja została poprawnie wykonana( Z różnego powodu mogą nie zostać przyznane, możliwe multi-konta itd.)

- Punkty także można zdobyć za zgłoszenie się na prezentera gier, ale więcej informacji jest u nich na gg lub e-mail.

- Codzienne logowanie - Wkrótce mają podobno coś takiego dodać

Loteria :

- W loterii można wygrać ponad 2000 tyś RP, odbywa się ona najczęściej od poniedziałku do piątku i startuje o różnych godzinach, informacje są na ich FanPage

- Aby wziąć udział w loterii potrzebne są Karty Losowań, które można zdobyć właśnie poprzez polecenie lub poprzez dobrowolne doładowanie SMS

- W zależności od ilości kart jakie dajemy na loterię mamy większą szansę, czyli jak damy 5, to nasz nick zapisuje się 5 razy w bazie danych, jeżeli 2, to zapisuje się 2 razy. Czyli im więcej, tym większa szansa.

Wymiana Punktów:

- Wymiana punktów jest gdy osiągniemy 200 punktów

- Gdy osiągniemy te 200 punktów, piszemy do nich na E-mail lub GG i są nam one wymieniane na PaySafeCard

Dowód

42811801548829230767.png

Opublikowano

Czyli jeśli dobrze zrozumiałem, przez 5 dni zdobywamy 40 punktów, i zamieniamy na 40zł psc?

@Edit

Linki do rejestracji nie działają, przenosi do zakładki Moje Linki..

ok na firefox działa ;d

@edit

a musze zagrać w te gry? czy tylko zarejestrować?

S4UkBPU.png

Opublikowano

W jeden dzień 40 pkt, jeżeli wykonasz poprawnie rejestrację, a później kolejne 40 jak linki się zmienią. Wymieniasz 200 pkt na psc 20 zł. Czyli wychodzi około 5 dni.

A w loterii masz około 2000 tyś rp.

Edit:

Sprawdź sobie blokadę otwierania nowych kart, ponieważ linki otwierają się w nowym oknie

Opublikowano

Póki co zaciekawiły mnie karty za sms :D

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Wystarczy zarejestrować, ale jeżeli będziesz grał w nią dłużej i coś osiągniesz, to możesz zrobić z tego filmik dobrej jakości, wtedy przyznają nawet do 300 pkt.

Opublikowano

A codziennie są nowe linki czy co pare dni?

Czy w cztery dni damy rade zdobyc 200pkt?

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

A to ktoś filmik ma robić jak aktywuje? Daj dowód na tu, że jest to scam, bo jak narazie to piszesz, a nawet nie sprawdzaleś..

Tak po czasie.

Opublikowano

Totalnie odradzam. Kiedy wpisywałem kod do League of Legends okazały się, że kody są dobre, lecz są na nich 0,01 zł (na dwóch kodach).

Dodam także, że kontakt z administracją jest totalnie nikły - 0 reakcji ani żadnej odpowiedzi.

8372383248.png
Opublikowano

Totalnie odradzam. Kiedy wpisywałem kod do League of Legends okazały się, że kody są dobre, lecz są na nich 0,01 zł (na dwóch kodach). 

Dodam także, że kontakt z administracją jest totalnie nikły - 0 reakcji ani żadnej odpowiedzi.

To powiedz mi przynajmniej skąd miałeś te kody? Bo do tego czasu było tylko jedno losowanie, więc dlaczego wciskasz jakiś kit? I czy pisałeś chociaż do nich na kontakt, bo wydaje mi się, że nie.

Dowód że podany kod działał w grze ? Jak dla mnie scam.

http://iv.pl/images/32892637710276688884.png

Chyba tylko jednego marnego posta chciałeś sobie nabić.

Opublikowano

Jakie losowanie? Administrator losuje PSC za 20zł z puli osób, które osiągnęły 200pkt?

Okej już wiem.

Pytanie:

Mogę zrobić np. kilka kont na 1 refa i dostanę za nie 5 pkt czy co ileś godzin??

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Nie, w losowaniu może wziąć udział każdy. Masz zakładkę,, Loteria " i tam dajesz karty losowan jeśli masz. I później automatycznie jest losowana jedna osoba i dostaje ona PSC za 40 zł

Za ref nie dostajesz pkt tylko karty o ile ta druga osoba kupi za dowolną kwotę karty.

Opublikowano

Chodzi mi o te 8 reflinków za które po zarejestrowaniu dostajemy 5pkt.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Każdy serwis ma swoje początki. Tak są z 3 lat jak masz podaną datę.

Ciekawe jak to sfalszujesz.. skoro to jest od nich do zwyciezcy i dodatkowo ss z gry..

Opublikowano

Trzeba:

Zarejestrowac sie (na linku z gry)

Aktywowac konto

Przynajmniej raz wejsc na konto

Ja dostałem swoje punkty (tylko z jednej gry na razie)

Punkty są przyznawane w ciągu 24h

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...