Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 5 przycina ( nowa konsola nowe gta) ps3

Da4ek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem kupilem nowa konsole i nowe gta, i kuzwa gta cos przycina ( system aktualizowalem i nadal )

Mial ktos z was ten problem i moze go rozwiazal?

A moze poprostu musze wymienic kabel hdmi?

Juz sam nie wiem, prosze o wasze zdanie

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Z tym to do działu konsol. Przeniosę. I napisz jaka konsola.

@ Boże sorry xD. Chory jestem to dlatego. Nie chcący z zamiast do PlayStation to do Xboxa wrzuciłem xD.

Opublikowano

To jeszcze raz przenies ;p

Opublikowano

Podaj model konsoli, w ciemno strzelam, że to Super Slim bo ostatnio coś wysypało się dużo tematów właśnie z zacinającymi się grami.

Napisz też jaka to wersja gry, w przypadku gry cyfrowej to nie masz co się dziwić... gra się przycina i ma gorszą grafikę niż wersja płytowa.

Sprawdź ile masz miejsca na dysku, gry potrafią się przycinać albo wcale nie uruchamiać

Z kablem to raczej nie powinno mieć nic wspólnego, dla porównania odpal sobie jakaś inną grę, jeśli nie masz to pobierz jakieś demo z PS Store. Sprawdź też czy w opcjach wyświetlania jest wszystko dobrze ustawione.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ps3 super slim 500gb

A co do gry to jutro napisze bo juz mi sie nie chce isc na gore do brata pokoju ;p

Opublikowano

Ta gra jest po prostu za mocna na konsole, na każdej chodzi tak samo, nie płynnie i łapie ścinki.

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Problem rozwiazany, wystarczylo ze w opcji telewizora ustawilem obraz 3d i 0 scinki ;p + lepsza grafika oczywiscie jak mam ubrane bryle 3d ;p

Do zamkniecia

Edit: chyba ze ktos ma jeszcze cos  do powiedzenia to niech zostanie na chwile

Lecz u mnie problem zostal rozwiazany, ci co mieli problemy moga zrobic jak ja i niech napisza czy pomoglo

Edit: Permamentnie do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...