Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nienawiść do polskich graczy

InfoMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie przez takich graczy zrodziło się we mnie coś na wzór "fobii" do LoL'a, nie chcę grać ani rankedów, ani normali, bo wiem że tam znajdę osoby które najzwyczajniej w świecie zaczną denerwować innych. Zauważyłem jeden fakt, Polacy często nie chcą być indywidualni i próbują robić to co robią na LCS'ach, już nie muszę mówić, że gry drużynowe to całkiem inna bajka niż solo q. Dodatkowo zauważyłem że Polacy wcale nie słuchają jak się im coś tłumaczy, nie wiem, czy na serio grają w LoLa osoby uznające że pozjadały wszystkie rozumy, serio, jak widzę że dostaję w tyłek to staram się temu przeciwdziałać, nie lubię jak team i tak robi swoje przez co przegrywamy. To prawdopodobnie spowodowało u mnie tą dziwną "fobię". Co najzabawniejsze, to nie czas gry mnie odstrasza (w BF'ie 3 potrafiłem grać 2 godziny na Metro 64 ;D), tylko community w LoLu.

Jedyną rzeczą jaką można zrobić i jaka będzie najrozsądniejsza to stworzenie serwera dla Polaków, większość Polaczków zniknie, a pozostaną w większości normalni gracze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...