Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklepy internetowe z częściami - wysyłka za granice

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ,mam takie pytanie. Czy komputronik, Techplanet , Morele wysyła za granice ? Bo jeżeli tak to sobie zamawiam części z Polski ,bo mój niemiecki nie jest zbyt dobry.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

ok 850€ czyli 3500zł. Chciabym jakiegoś dobrego bo zawsze grałem na klatkach.

@Edit Chce jeszcze monitor do tej ceny !!

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Siema ,mam takie pytanie. Czy komputronik, Techplanet , Morele wysyła za granice ? Bo jeżeli tak to sobie zamawiam części z Polski ,bo mój niemiecki nie jest zbyt dobry.

Jeśli spytałeś to napisz tutaj.

Samemu będę potrzebował..

graphic.png
Opublikowano

Morele wysyłają za granicę nawet w FAQ pisze o tym 

http://www.morele.net/info/klienci_zagraniczni/

Więc kupowalbym na morelach wiec poprosil bym o czesci z tego sklepu.

Takie jeszcze pytanie

Czy mozna kupic na raty i zeby skrecili kompa sprawdzili zainstalowali system ?

Opublikowano

@up 

Dobrze ,ze chociaz maja mozliwosc wysylki za granice. Zawsze mozna pojsc do jakiegos sklepu/serwisu i powiedziec ze maja to skrecic za jakas sumke, a jak uszkodza czesci powitaja sie z sadem czy cos takiego :D Zawsze tez mozna samemu zlozyc ,ale zawsze jest to ryzyko ;/

Opublikowano

@up

Moze i masz racje ,lecz zawsze mozesz oderwac przez przypadek jakies segmenty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...