Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego taka mała ilosc Graczy ? Pytanie do was.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie. Dlaczego na moim serwerze gra mało osób ? (0)... Serwer jest ponad 2 dni. Podam wam IP abyscie weszli i powiedzieli mi, czego brakuje, co zmienic itp. Prosze nie pisac bez wejscia na serwer, będzie to uznawane jako spam.

IP: xx

Nie wiem co jest i proszę o jakieś rozwiązanie, gdzie bym mógł reklamowac, w jaki sposób itp Aby serwer miał chociaz te 16/17.

/Sorka blezur ; x

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Słabą reklamę zrobiłeś ;)

Może bardziej szczegółowo ? Co ma się na niej znajdować ? Gdzie mam ją wysyłać ?

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Może bardziej szczegółowo ? Co ma się na niej znajdować ? Gdzie mam ją wysyłać ?

Listy serwerów mc coś jak mclista.pl czy coś ;p U jakiegoś YouTubera ;p i reklama na innych forach podobnych do mpc a co do reklamy na mpc musi ona być zachęcająca i estetyczna

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Rozreklamuj serwer na różnych forach, na youtube, na listach serwerów itd. oraz dodaj jakieś ciekawe pluginy, które umilą grę. ;)

Opublikowano

według mnie to tak

- mało slotów (większość graczy to odstrasza i wolą grać na jakimś gównianym serwie z 100 niż na ogarniętym z 40slotami, choc na serwerze sky to nie robi wielkiej różnicy)

- brzydki spawn (ale ujdzie w tłumie)

- nie posiada nic ciekawego co by go wyróżniło (ten nowy crafting tak naprawdę nic nie daje poza enchantem :/ , a na serwer sky walki sa raczej rzadkością no chyba że jakiś event)

no warto też poświęcić trochę czasu na reklamowanie serwera :)

pss. dlaczego cały czas powstają identyczne serwery to się robi strasznie nudne :/ cały czas tylko pvp (z badziewnymi skrzynkami) skyblock ,

pvp z nic nie wartymi gildiami bądź z factions (z tym że nikt nie potrafi skonfigurować tego pluginu i większość serwerów leci na standardowych opcjach)

Opublikowano

Masz 2 dni i narzekasz. Ja mój prowadzę ponad rok i nigdy nie było więcej niż 40 osób na raz. Aktualnie mam tylko stałych graczy mimo reklam na MPC listach serwerów nawet u jednego z YT'berów jest reklama.

Ludzie siedzą z przyzwyczajenia na serwerach na które trafili dawno temu. Jeśli zdarza się nowy gracz to jak zawsze jest 'admin DAJ'. Dzieciaki nic nie czytają, nie znają komend podstawowych. 50% typa chciało by serwery na których wszystko jest za free a jak wiadomo sam serwer się nie utrzyma. Jeśli mają premium to siedzą na MCHC u SKKF'a na Hypixelu lub na innych YT'berowych. Nie raz bywa że do imprezy trzeba dołożyć. Takie są realia. Ludzie lubią klepę za free a nie chodzenie kopanie tworzenie itd. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...