Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łotrzyk Oszust Build

AwesomeNamtar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem nowy i jeszcze niezbyt tę grę ogarniam. Wczoraj zacząłem grać Łotrzykiem oszustem, dziś mam już prawie 17 lvl, ale problem w tym, że nie wiem za bardzo jak go budować, aby był dobry na PVE/PVP. W co mu ładować umiejętności, na co zwracać uwagę przy uzbrojeniu itd., dlatego proszę o pomoc, o jakieś rady itp.

Aktualnie to mój build wygląda tak.

http://nwcalc.com/tr?b=l2e:1jpuyo:13ydj4,1cj1000:100000:100000:100000&h=0&p=min

A tu uzbrojenie:

http://oi60.tinypic.com/fw22s1.jpg

Jeszcze raz proszę o pomoc. ^^

Opublikowano

Na tym poziomie to ubrania nie warto kompletowac jakiegos super bobzbtego co zauwazyles zapewne expi sie dosc szybko. Zrob przystanki na zmiane eq na 30 42 52 no i potem 60. Najwazniejsza jest broń bo daje najwiecej. Kup epickie ancient sztylety z aukcji. Kosztuja 15k astralnych a bedziesz miec je od teraz do 60. Wyjdzie nawet taniej niz kupowac co 10 lvl nowe. Tamte rosna w sile razem z tobą. I co najważniejsze sa epickie wiec duuuuuzy dmg. Wpisz w zakladce aukcji broni; ancient. Na pewno znajdzie. Co do buildu to ci nie pomoge bo sie nie znam na lotrze.

Opublikowano

Właśnie już się tak zczaiłem, że nie warto kupować uzbrojenia. Zaczynam coraz więcej kumać i swobodniej się gra. Ale mógłby się znaleźć ktoś, kto dokładniej doradziłby z tym buildem. Dzięki wielkie za pomoc z bronią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...